חדשות קולנוע וסרטים

חם מהתנור – "עלייתו של האביר האפל" – הטריילר המלא

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: בן חכים

ברגעים אלו ממש יצא לרשת הטריילר המלא הראשון לסרט אליו מחכים מליונים ברחבי העולם – "עלייתו של האביר האפל" ואשר הוקרן בבתי הקולנוע בסוף השבוע האחרון בארה"ב לפני הסרט - "שרלוק הולמס – משחק הצללים".

הסרט מגולל את המאורעות שקרו 8 שנים לאחר הסרט הראשון - מנהיג הטרוריסטים, ביין, מגיע לעיר גות'האם ומאפיל על התושבים ועל כוח המשטרה ומכריח את באטמן לגלות את עצמו, לאחר הפשעים שביצע הארווי דנט.

צפו בטריילר:



האם הסרט הולך לספק את תשוקותיהם של המעריצים המתבגרים לאקשן קיץ בלבד? התשובה עדיין לא ידועה. הטריילר, מסתבר, לא חושף כמעט שום פרט עלילה, מלבד הכוחות המרכזיים הפועלים בסרט וסצינת איצטדיון מרהיבת עין.

בסרט משחקים אן האתווי, טום הארדי, כריסטיאן בייל, ג'וזף גורדון לוויט וגארי אולדמן. את הסרט ביים כמובן כריסטופר נולאן, שאחראי על הסרטים הקודמים בסדרת באטמן האחרונה ועל הסרט האחרון שהתברר כלהיט.

"עלייתו של האביר האפל", צפוי לצאת לאקרני ארה"ב – ב – 20 ליולי, 2012.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה The Naked Gunהאקדח מת מצחוק
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט