סרט מדוייק וחכם. המשחק מצויין, הצילום לא רע בכלל, הפס-קול מוסיף הרבה לאווירה הדרמטית, סצנות האגרוף סוחפות ועשויות היטב, העריכה מעולה, הדיאלוגים טובים ודי מעניינים והתסריט והעלילה מרשימים ונהדרים אך יחד עם זאת הם בעלי קצב איטי, מעט נמרחים מידי ולעיתים לא כל כך מעניינים. בנוסף לכך, אהבתי מאוד שבשעה (וקצת) הראשונה הסרט מאוד שגרתי ונוסחתי אבל לאחר מכן הוא נעשה אמיץ ומקורי. בקיצור, בתור אחד שפחות מתלהב מסרטי אגרוף, אהבתי מאוד. מומלץ (מגיע לו אפילו 8.5).
WOW, אין יותר מידי מילים. פשוט להיסחף למערבולת רגשות ודמעות. סרט ענק, אחד הסרטים הטובים ביותר שנעשו אי פעם.
מדהים ומרגש פשוט אין מילים אחרי שרואים את הסרט הזה,והדמעות באות ישר. בהחלט הגיע לסרט הזה אוסקר! קלינט איסטווד במאי ושחקן מדהים! וגם הילארי סוונק ומורגן פרימן מדהימים!
זהו הסרט השני היפה ביותר של אותו במאי שהביא לנו את "מיסטיק ריבר" המ-ע-ו-ל-ה! סרט מאוד מעניין, רובו מדבר על איגרוף ועל כוח הרצון... גם בתור אחת שלא כ"כ חובבת איגרוף בהחלט סרט טוב! הילארי סוונק נהדרת בתפקיד יוצא דופן... וכמו כן, קלינט איסטווד שגם ביים משחק בסרט... מומלץ-9 בסולם עדי!
סרט עצוב ומרגש. היו כמה קטעים משעממים, אבל רוב הסרט מעולה וגורם לך לחשוב עליו אחרי שצפית בו. למען האמת, ניחשתי את סוף הסרט לפני שהסרט הסתיים, אבל זה לא הרס אותו. מצד אחד הייתי רוצה לצפות שוב בסרט כי היא כ"כ טוב, ומצד שני לא, כי הוא כ"כ עצוב. מומלץ!:)
אני מהזקנים שרק עכשיו ראו את הסרט ורציתי להנמיך ציפיות בגלל כל המחמאות שהציפו את המדור ובעתונים וחשבתי שרק אוכל להתאכזב. אז זהו שלא אני עדין מרגיש את האגרוף שקיבלתי לבטן ומזמן לא קיבלתי מכות ובטח לא מהסרטים האחרונים שראיתי ( אולי כלבי אשמורת ) חברים סרט מעולה מבויים ללא רגשנות יתרה ללא דרמטיזציה מיותרת ללא מילה או זוית צילום מיותרת פשוט יופי. חפשתי נקודת תורפה אבל ממש לא מצאתי.
מרגש עד דמעות.
סרט מדהים עצוב צאוד קמת כבד מרגש אני בכיתי וזה הסרט הכי טוב שראיתי!!!
סרט מדהים, משגע, משחק מצוין של כולם.. אבל, קצת כבד.. ומתחיל קצת משעמם..
סרט ממש יפה, מעניין וממש ממש מרגש! שווה צפייה! ובהחלט הגיע לזה לזכות באוסקר! למרות שאני אישית יותר אהבתי את למצוא את ארץ לעולם לא.... אבל באמת כדאי לראות את הסרט הזה! זה מדהים! באמת מומלץ בחום!
אמממ... סרט קשה. מתחיל טוב אבל לקראת האמצע כבר משעמם, הסיפור לא בדיוק מעניין וזה נראה כמו אוטוביוגרפיה של מתאגרפת..
סרט מצויין של קלינט איסווד פשוט הנאה צרופה!! חובה לראות.
סרט טוב אבל לקלינט היו סרטים הרבה יותר טובים וחזקים ולמרות זאת מומלץ ללכץוליראות קרבות אגרוף אמיתיים ולא מבויימים ולא נראים "נשיים" כי אם הספורט במיטבו עדיין סרט חזק יותר מהרבה דברים שעושים היום בקולנוע
סרט טוב אבל לקלינט היו סרטים הרבה יותר טובים וחזקים ולמרות זאת מומלץ ללכץוליראות קרבות אגרוף אמיתיים ולא מבויימים ולא נראים "נשיים" כי אם הספורט במיטבו עדיין סרט חזק יותר מהרבה דברים שעושים היום בקולנוע
סרט מדהים ומרגש באופן שמזכיר ריגוש שחווים שקוראים רומן גדול. מעולם לא ראיתי סרט שכה נקשרתי לדמויות שבו כמו הסרט הזה. אל תפספסו, זוהי אומנות לשמה.
גאוני!!!!!!!!!!! שלושה שחקנים ענקיים נפגשים בסרט ענק אחד. היו רגעים בסרט שפשוט קפצתי ועודדתי אותה ובסוף החזקתי את עצמי שלא לבכות. הסרט הכי טוב שראיתי השנה ובאמת הגיע לו האוסקר.
וואי סרט מרגש.. ואני אחת שבחיים לא בוכה מדרמות וכאלה דברים, אבל זה סרט טוב מאוד ומאוד מרגש וחכם. מומלץ.
סרט מצויין!מרגש ומקסים.בלי יותר מידי מוזיקה-רוב הזמן התמונות והעלילה מדברים בעד עצמם. (אשמח אם תסבירו לי את הסוף כי לחברה שלי ולי היה ויכוח גדול בנונע ל"בוס")
סרט שווה ביותר....מדהים ומרגש!...הרבה זמן לא ראיתי סרט דרמה שעשוי בצורה טובה כ"כ סרט מדהים אני ממליצה בחום...
סרט טוב שווה לראות. נקודה.
סרט טוב מאוד, רגיש אותי עד דמעות מומלץ לראות. דבר אחד הפריע לי שהוא קצת דומה לאלוף אבל בכל מקרה סרט טוב מאוד!
טוב אז ככה , יש לי דעות שסותרות את עצמן אבל נתגבר .. בהתחלה הסרט מאוד מצא חן בעייני , איך שפרנקי מאמן אותה , וכל האימונים והניצחונות,אך לאחר שהיא נפצעה בגלל הדובה הכחולה הסרט נהפך . המשעמות שלו לא הייתי לי כבר ברורה ! בקטעים האחרונים אומנם בכיתי , אך לא הבנתי ת'הקשר של הסרט לשמו "מיליון דולר בייבי" בחיים שלי לא יצאתי מבית קולנוע ממצב מגעיל ושואלת את עצמי : "מה ? זה הסוף ? כאילו , לאדעת איך להסביר את זה אבל זה היה סרט מוזר בהחלט , שמשאיר הרבה שאלות אצלך בלב . :/
תרשו לי לפתוח ב WOW!!!!! סרט שתפס אותי ממש לא מוכנה. חזק, מרגש מאד...(כן, בכיתי. אני ובערך כל הקהל)עוצמתי, מפתיע ועכשיו שאני רושמת את כל זה אני מגלה שלא משנה מה אני יכתוב כאן זה עדיין לא מספיק כדי לתאר את ההרגשה לאחר הצפיה בסרט הזה. רוצווווווו לראות, סרט חובה!!!!
האמת, הייתי בטוח שכל העשיריות כאן מוגזמות. הופתעתי. מדובר על שלושה שחקנים - איסטווד, פרימן והילארי סוואנק (המפתיעה), שמופיעים בדרמה מרגשת ומפתיעה לא פעם. פרימן מהווה ליווי רקע מדהים מבחינה קולנועית ברקע, בסרט שמבוים בצורה פשוט מושלמת. אחד מסרטי הדרמה הטובים שנעשו בשנים האחרונות ללא ספק. מומלץ בחום. לתשומת לבכם לנושא מצב הרוח - קומדיה זה לא, דרמה איכותית ומרגשת מהדרגה הראשונה - בפירוש כן.
זה זמן לא פגשתי במדיה הקולנועית כך במיטבה. קלינט איסטווד ממשיך בקונסיסטנטיות לעלות על עצמו בו זמנית כשחקן ובבמאי ביחד עם גלריה מוכשרת ומשכנעת ביותר של טיפוסים שהם פשוט שחקני על, בינות לחצאי תאורה וסיפור אולי אפילו לא מדהים. ביטוי לאומנות הקולנוע במיטבה שלא סתם אספה לעצמה אוסקרים למכביר.
לפי דעתי אחד הסרטים המשובחים שיצאו לקולונוע סרט מדהים מרגש ומפתיע לא פלא שהוא גרף כל כך הרבה אוסקרים מגיע לו אז לכו לראות.
מה כבר אפשר לספר על הסרט הנפלא הזה שעוד לא סופר.מרגש בצורה יוצאת דופן משחק מצוין וגם העלילה. בהתחלה אנו רואים את האגו הגברי שולט על המסך אך אט אט הקסם והרוך הנשי מפורר אותו.
הלכתי לסרט הזה בלי יותר מדי ציפיות. אני לא אוהבת בדרך כלל סרטי אגרוף, ומה שידעתי על הסרט הזה זה שהוא קיבל אוסקרים, אז הלכתי. הייתי בטוחה שאני אמות משעמום אבל כשנכנסתי לסרט נכבשתי על ידי הילארי סוואנק המדהימה, ולא סתם היא קיבלה את האוסקר. סרט מצוין, ולא רק סרט בנים, למרות שהוא נראה ככה. לכו לראות ולא תתחרטו. תהנו.
סרט מרגש לדעתי אחד הסרטים הטובים שנעשו ב -5 השנים האחרנות . סוף מרגש מאוד לכל מי שעדין לא צפה עדין בסרט מומלץ מאוד לראות. את היצירה האחרונה של איסטווד. איך שמישהו אמר לפני בסוף הסרט אתה נשאר תקוע במושב ומתקשה לעזוב סרט גדול מומלץ .
סרט מורכב ממספר סיפורים שונים , כל אחד מהם עם התחלה בסוף . התחלות עם ציפיות וסיומים קשים. משחק מצוין של כולם , בימוי נפלא . סרט מרגש שמשאיר אותך תקוע במושב הקולנוע הרבה זמן עד שמבקשים ממך לקום וללכת . סרט חובה .