סרט פשוט וסוחף. השחקנים (או יותר נכון, השחקניות) נהדרים, הצילום לא רע בכלל, הפס-קול די מוסיף לאווירה, העריכה מעולה, המסרים חשובים ומועברים בצורה יוצאת מן הכלל והדיאלוגים עמוקים ועשויים היטב אבל התסריט והעלילה נמרחים מידי, לפעמים טיפה צפויים ולא מתעלים על עצמם. בקיצור, אפשר מאוד לראות.

מג''עג''ע בהתחלה עד שתופס כוון בהמשך ולאחר מכן נהפך להיות מעניין ולעיתים משעשע ומרגש. לא הייתי מגדיר אותו סרט גדול אך בהחלט מומלץ.
סרט מעולה!! וכל מילה אחרת פשוט מיותרת
סרט מעולה ומהנה. דרמה עם הומור ומסר. הרבה כוח של נשים מצחיקות, חכמות וחזקות. לכל המשפחה. לוקח אותך לתקופה אחרת בהומור וכיף. (שמלות של פעם...)
סרט מעולה! נעשה בצורה מעולה, שחקנים מדהימים. שווה כל רגע. נותן המון מקום למחשבה, לא מאכיל בכפית. יופי של סרט. מומלץ מאוד!
סרט מרגש חכם ומצחיק נוגע בידיוק בנקודות הרגישות ומראה את כל הצדדים של הדמות גם לטובה וגם לרעה,היה מועמד לאוסקר הסרט הטוב ביותר לשנת 2012. eat my shit מי שראה יבין:)
ואווו!!!סרט חובה!!! מקסים ומרגש. ולא פחות חשוב עם מסר חינוכי. הייתי מכניסה אותו כסרטי חובה למערכת החינוך!
סרט מעולה!! ממליצה בחום! הסרט אמנם מתחיל יחסית רגוע ואולי קצת בנלי, אם כי מעניין מהשנייה הראשונה, אבל הוא מתפתח מהר מאוד לסרט מותח, מרגש, משעשע ומעורר מחשבה. כמו כן משחק יוצא מן הכלל של כל השחקניות !
The Help הסרט מבוסס על ספר ומתרחש בג'קסון מיסיסיפי בשנות ה-60 ומספר על הגיזענות שהייתה בימים ההם בארה"ב...עשוי מעולה,עם הומור,מרגש,עצוב,הכל ביחד,מומלץ בטרוף.
אין דברים כאלו!!!!סרט מדהים!!!!!!!!!!!
סרט מצויין. התסריט מצויין, השחקנים טובים. הסרט לא נצמד לספר בדיוק רב , אך עם זאת, מציג את רוב החלקים החשובים!
סרט מצויין. התסריט מצויין, השחקנים טובים. הסרט לא נצמד לספר בדיוק רב , אך עם זאת, מציג את רוב החלקים החשובים!
אחד הסרטים המרגשים והמיוחדים שראיתי , כל שחקנית יותר טובה מהשניה ! חובה לצפות
סרט מהנה ביותר,הנושא המדבר על המאבק בדבר שיוויון זכויות לאזרחים מעניין,הסרט מותיר אחריו מקום למחשבה,הוא ערוך באופן מרגש משולב בחוש הומור,בהחלט שווה צפיה.
סרט מעולה.מעניין, מעורר מחשבה ומשקף את המציאות שעדיין קיימת ביותר מדי מקומות.
סרט טוב , מצחיק ומרגש בוזמנית.
מתחיל די בנלי ואולי מעט רגיל אבל מתפתח לסרט שכייף לראות אותו ולהזדהות עם התפתחות הכוח של העוזרות והאומץ להתמודד מול המעבידים. נהניתי.
סרט נהדר מרגש, מצחיק, שחקניות מצויינות. שעתיים של הנאה. מומלץ
הנושא מעניין עד מאוד. השחקנים נפלאים והסרט זורם. לצערי הוא אמריקאי מדי, אבל מה אפשר לעשות? שווה ללכת למרות החיסרון הבודד הזה.
סרט פשוט מעולה. מרגש מאוד - עד כדי כך שלקראת סוף הסרט ירדה לי דמעה. בנוסף, פהושם בתוך הסרטיש קטעים מאוד מחיקם וכיפיים. לדעתי, הסרט יכול במידה מסויימת גם ללמד- כלומר, לתת למי שצופהמשהו לקחת איתו להמשך חייו. למי שאוהב סרטי דרמה - מאוד מאוד מומלץ. התחושה שלי היא שגם הרבה כאלו שממש לא אוהבים סרטי דרמה יאהבו מאוד את הסרט הזה.
סרט מאוד מרגש ואנושי, אבל, בכל זאת - מלודרמה: הכל קצת יותר מדי. היתרות מורגשת בכל הרמות - העלילה, המשחק, הג'סטות. אבל זהו סרט שבהחלט משתלב עם ז'אנר המלודרמה ההוליוודית של שנות ה40-50, כמו, למשל, "חיקוי לחיים", ובזה הסרט בהחלט יעיל. מאוד התרגשתי.
סרט מעולה. בניית העלילה איטית וקצת משעממת, לא להתייאש. בערך באמצע הסרט מתרומם והעלילה מקבלת קצב וחוזק והקהל מהופנט למסך. הרבה רגעים משעשעים אבל בעיקר דרמה קורעת לב. מומלץ בעיקר, אבל ממש לא רק לחובבי דרמות. נהניתי מאד.
סרט יפה ,אופטימי ומלא אווירה.מתקתק ולטעמי האישי אפשר היה לקצרו
סרט סוחף מצחיק מרגש עצוב מכעיס כואב מטלטל מעורר! חובה לצפות בו! ביקורת נוקבת הרלוונטית מאוד גם היום בחברה שלנו. מעלה את נושא הגזענות על סדר היום! ייקח לי זמן לשחרר את המועקה הזו שיש לי בבטן כרגע. אל תפספסו!
מרגש. מרגש. מעורר השראה. מאוד נהנתי. אחד הסרטים היותר טובים ונוגעים שראיתי. סיפור אנושי, אמיתי שגורם לך להזדהות עם הדמויות. להזדהות עד כדי דמעות לאורך חלקים ארוכים מהסרט. אני מאמין שהסרט יזכה בלא מעט פרסים בעתיד.מומלץ בחום.
סרט סוחף ומרגש המותיר את הצופים מרותקים למסך. נהניתי מכל רגע. מומלץ בחום.

העזרה. סיפור פשטני סוחף. החשיבות של הסרט היא בהעברה המסר החשוב אל הנוער. בייחוד כעת, במדינה שלנו המעסיקה עובדים זרים בתנאים דומים. לגבי היחס שלנו, אשאיר זאת לשיקולכם. הסרט רחוק מאד מיצירות כמו כחום היום או מיסיסיפי בוערת. כאן הכול סטרילי, שטחי, LIGHT. הצילומים נהדרים, שחזור התקופה על המכוניות המופלאות אשר היו אז מעורר זכרונות, משחק מצוין. TIME PASSER למבוגרים, סרט חובה לנוער.
סרט נהדר על נושא נוראי - העבדות והעוזרות הכושיות באמצע המאה שעברה ועל נושא יפהפה - נשמתן היפה ואומץ ליבן של העוזרות. משחק מצוין של רוב השחקניות. גם המוקצנות שבהם ניראו אמינות וכאילו לקוחות מהחיים - הביזאריים כשלעצמם בשנות ה-50/60 של המאה ה-20. אמה סטון, השחקנית הראשית לא תזכה באוסקר על התפקיד אך הוא לא רע וכיף לראות שוב את פרצופה על המסך (את "טיפש, מטורף, מאוהב" ראינו רק בשבוע שעבר) שחקניות המשנה השחורות מדהימות ויולה דאביס ואוקטביה ספנסר - ואןלי הן למעשה השחקניות הראשיות... מופלות לרעה בשל גילן וצבע עורם...
במשפט קצר - המון זמן לא ראיתי סרט כל כך מצוין. מומלץ בחום.
משחק מדהים של כל השחקנים , אמין , אנושי , סיפור סוחף , מרגש , בימוי נפלא , פס קול מעולה , בקיצור סרט שתדברו עליו הרבה ותזכרו אותו כאחד היצירות הקולנואיות האנושיות שנראו לאחרונה .