סרט מתוק וחמוד. המשחק לא רע כלל, הצילום מעולה, הפס-קול מוסיף הרבה לאווירה, האפקטים קטנים ומציאותיים במיוחד, העריכה מצויינת, עיצוב התלבושות די מרשים והדיאלוגים חכמים וחינניים אך התסריט והעלילה צפויים, קלישאתיים, נוסחתיים, לא מחדשים כמעט כלום ולא יותר מנחמדים. בקיצור, אפשרי לצפייה.

סרט מאוד מהנה,עם מסר למבוגרים:מדי פעם לעצור,להתרפק ולהתחבר לתקופת הילדות שלנו עצמנו בה עיצבנו את האישיות שלנו.להשתובב עם הילדים שלנו,ולשתף אותם עם חוויות מהילדות שלנו.
העלילה האפלה הייתה ייחודית וקלאסית. הדמות של פו, דמות מושלמת ומדהימה. סיפור נחמד מאוד, אך הסרט איטי ולעיתים קצת משעמם. מבוגרים ייהנו יותר מילדים!
סרט חמוד, תמים ומצחיק. מומלץ לכל המשפחה.
סרט המיועד מפס הייצור שלו לילדים אלא שמדובר במוצר תעשייתי, לעוס, עתיר רעש וצלצולים. השטחה מוחלטת של רעיון ה"מצא את הילד שבך" עד לכדי "אתה ממש מפגר אם אתה מבוגר אחראי המפרנס את משפחתך". וכשהכל, למן הדקה הראשונה לועס את אותו רעיון אז התוצאה היא סרט רע שמוטב היה לולא נעשה. לא מומלץ למבוגרים ובטח שלא לילדים אלא אם ג''אנק פוד זה המזון הרגיל שלהם.
סרט מעולה! נהנינו מכל רגע! הסרט לפי דעתי פחות מתאים לילדים קטנים, מראה גם לנו המבוגרים שלפעמים שוקעים במירוץ החיים ושוכחים לעצור ולהנות מהחיים עצמם. מומלץ מאוד!
סרט חמוד ממש ומהנה שמתאים גם למבוגרים. אנימציה ממש יפה. יש שם רגעים ממש מצחיקים ומרגשים. המסר חינוכי ויפה. מומלץ!
הגעתי עם האחיין שמת על כל מה שקשור לפו הדב ונהנינו מאוד!סוף כל סוף רואים תוצר איכותי על המסך שמלמד עד כמה חשוב להיות אסיר תודה על החיים שלך,האנשים שאתה אוהב,כמו גם את החשיבות של חמלה, עבודת צוות,ערך החברות וכיבוד הורים. מומלץ בחום!
באופן מאוד מפתיע - מתאים לא רק לילדים. סרט חמוד ומלא רגש על אהבה, הנאה מהיום יום בלי לדאוג מהמחר והחשיבות של המשפחה. עושה רושם שכל הילדים יכולים להתחבר אליו, קטנים כגדולים, ואפילו מבוגרים - שצחקו בקהל לא פעם מתסריט רגיש אך משעשע.
זכיתי בכרטיסים מהאתר - תודה! סרט חמוד שמאוד נאמן למקור אבל איתי וכמובן הסוף צפוי. היו רגעים מצחיקים. מתאים לילדים שמכירים את הסיפורים המקורים.

סרט ממש תינוקי וילדותי אבל בקיצור די אהוב שחקנים מצוינים רק העלילה רדודה אבל בקיצור אני רואה שהמשיכו את הסיפור של כריסטופר רובין ופו הדוב וסיימו אותו בצורה מושלמת רק נתן בעיטה מומלץ!
סרט מהנה לאוהבי פו הדוב. כולל הרבה מאוד קישורים לספרים ולסרטים קודמים שהם מאוד משעשעים, בייחוד בדיאלוגים. גם עיצוב הדמויות של הבובות הוא מאוד יפה וחמוד, ונראה שהם שמרו על האווירה המקורית של הספרים והסרטים. אומנם ישנם מספר קטעים "מתקתקים" יתר על המידה (בייחוד בסוף), אך זה עדיין סרט של דיסני ועל כן זה הגיוני. לכן, לילדים שמבינים אנגלית זה מעולה וגם למבוגרים שאהבו את הספרים והסרטים הקודמים בסדרה.