לא מה שמשתמע מתיאור הסרט. מי שמצפה למסע מענג\תיירותי ברחובות פריז - תשכחו מזה! איטי וקשה לצפייה. סרט סינמטקים, לא בהכרח מתאים ל "שלישי בשלייקס". הציון מתייחס לצופה הממוצע בשלישי בשלייקס. עבור מנויי סינמטק, ציוון: 8 עד 9
סרט מבריק אבל לא מתאים לכל אחד. רוב העלילה מתרחשת סביב שיחות בין שני גיבורי הסרט ובעיקר על ידי הדמויות המייצגות את המתרחש בראשם. זה מחייב ריכוז מתמיד מצד הצופה. זו לא קומדיה איטלקית קלילה אלא סרט מתוחכם. בונוס קטן לאוהבי השפה איטלקית, גם למי שלא שולט בה.
מומלץ למי שאוהב סרטי קיטש אמריקאים דלי תקציב. עבור היתר, ראו את הציון שלי. נ.ב. בתיאור הסרט באתר נרשם "מקום: ארה"ב\גרמניה". לא מצאתי רמז כלשהו לגרמניה, אפילו לא בדגמי המכוניות!
מתכוון להיות קומדיה שחורה. כנראה שזה לא התחום שבו הצרפתים מצטיינים בו. חסר עומק ולפעמים גם לא ממש משכנע. הרעיון מקורי. ציפיתי ליותר.
עוד סרט שואה שלא מחדש שום דבר ברמת העיקרון. מצד שני סיפור הראוי כי יסופר. סרט פולני, לכן אין פולנים רעים חוץ מחריג אחד שבא על עונשו כמובן. משוחק על ידי שחקנים פולנים אבל דובר אנגלית, דבר שפוגע באוטנטיות הסיפור. קשה להתחבר לקצין גסטפו שצורח באנגלית עם צליל פולני! אפשר לראות למי שהנושא קרוב לליבו.
סרט בורקס לחוזרים בתשובה. לא אמין, לא מחובר, מרוח. שעה וחצי מרגיש כמו ארבעה. תחסכו את הכסף.
קיטש הוליוודי, דרמה רומנטית, שואה, שתי שחקניות בריטיות מעולות ושחקן אחד ישראלי. מה צריך יותר בשביל להרוג שעתיים בשלישי בשלייקס? אגב, מי שמחפש דיוק היסטורי - זה לא כאן! בקיצור, רוצו לראות אם הז''אנר הזה אהוב עליכם (בעיקר עליכן).
סרט אמריקאי צפוי, מסוג הסרטים המשודרים בערץ HBO. שני שחקנים מעולים לא מפצים על בינוניות התסריט. החצי הראשון איטי, החצי השני...גם! והסוף מרוח. אפשר היה לקצר בחצי שעה ולא היינו מפסידים כלום. בקיצור, לכו לראות בשלישי בבשלייקס אם אין לכם תוכנית אחרת.