נשים אמיתיות

Real Women Have Curves

סרט ארכיוןקומדיה
אנה היא בחורה היספנית חכמה, מבריקה, נאה וגם, מה לעשות, קצת שמנה. היא בת 18, בדיוק סיימה בהצטיינות את לימודיה בתיכון בברלי הילס היוקרתי, והיא חולמת להמשיך וללמוד בקולג'. כבת למשפחה היספנית דלת אמצעים המתגוררת בלוס אנג'לס, היא הראשונה במשפחתה שיש לה הזדמנות להגשים את החלום הזה . אך למרות שחלומה של כל אם (יהודיה לפחות) הוא שהילד/ה יעשו תואר, לאמה של אנה יש תוכניות אחרות עבורה. ראשית, היא צריכה להצטרף לעבודה במתפרה של אחותה אסטלה, שם גם עובדת אמן, כרמן. שנית, היא צריכה לשמור על בתוליה ולרזות הרבה, כדי שתוכל להתחתן מהר ולהביא ילדים. בקיצור, להיות שחזור של אמה. אנה לכודה בין נאמנותה למשפחתה לבין רצונה להתנער מהשמרנות הסוררת בה, לרכוש השכלה גבוהה ולהגשים את עצמה. היא גם נאלצת להתמודד על בסיס יומיומי עם אמה, שאינה מפסיקה לרדת עליה בעניין משקלה והמראה שלה. כשנוצר במתפרה לחץ עקב עזיבתן של מספר עובדות והצורך לעמוד בלוח זמנים לאספקת סחורה, אנה מצטרפת לעבודה במתפרה. שעות העבודה הרבות, החום והזיעה, מלמדים את אנה להעריך את אחותה ואת עבודתה הקשה. כאן היא גם מתחילה להבין שהיא, אחותה ואמה, מעולם לא ידעו להבין אחת את השניה. בנוסף, אנה מלמדת את העובדות במתפרה - רובן מלאות כמוה - להעריך את גופן על אף שאינו רזה, ולאהוב כל 'צמיג' שנוצר בו. הסצינה בה עומדות ארבע עובדות שמנות ומיוזעות במרכז המתפרה, לבושות בחזיה ותחתונים, ומתחרות ביניהן למי יש יותר צלוליטיס, סימני מתיחות 'וצמיגים', היא סצינה בלתי נשכחת.
סרט ותיק (2003)     שעה ו 30 דק'    2002 (ארה"ב)   אנגלית
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
106 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
8.3/10
?
ציון המבקר
יגאל קולוף
?
מדד פופולריות
0/10
?
היכן תצפו
28.6% בקולנוע
57.1% בבית
איפה תצפו? 15 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
7.7/10מומלץSeret Score

שחקנים / שחקניות אמריקה פררה  לופה אונטיברוס  אינגריד אוליוג  סולדאד סט  היליירה לורדס פרז  חורחה סאוורה  פליפה דה אלבה במאי/ת פטרישיה קרדוסו הפקה מוזיקה - הייטור פריירה אורך 90 דקות מקום / שנה ארה"ב / 2002 בכורה 15/5/2003 ז'אנרים קומדיה נשלף מארכיון סרטים
+ על מה הסרט?
אנה היא בחורה היספנית חכמה, מבריקה, נאה וגם, מה לעשות, קצת שמנה. היא בת 18, בדיוק סיימה בהצטיינות את לימודיה בתיכון בברלי הילס היוקרתי, והיא חולמת להמשיך וללמוד בקולג'. ...
+ כמה זמן הסרט?
+ האם הסרט שווה צפייה?
+ איפה אפשר לצפות בסרט?
תמונות מהסרט נשים אמיתיות | אתר הסרט
Loading Real Women Have Curves Pics 1 -  תמונה מספר 1 מהסרט נשים אמיתיות ...
Loading Real Women Have Curves Pics 2 -  תמונה מספר 2 מהסרט נשים אמיתיות ...
Loading Real Women Have Curves Pics 3 -  תמונה מספר 3 מהסרט נשים אמיתיות ...
קהילת Seret | ביקורות גולשים / חוות דעת
נ
נשים אמיתיות
4/10
מסכימים?
0  0
נועה גרינשפן • בוגר.תפורסם ב 16.10.2003

הדמויות שטוחות, על הדמויות לא עובר שינוי היא משחקת רע, יש לה 2 פרצופים. רוב הסרט היא שותקת או הולכת. רואים שבחרו אותה אך ורק בגלל המראה.המצב שלה, שיכול היה להיות מובהר ב10 דקות הראשונות של הסרט בעזרת סצינות מייצגות, נמרח על 90 אחוז מהסרט, באופן שטחי ביותר. היא חושבת שאמא שלה פרימיטיבית ולא מבינה אותה. על זה בנוי כל הסרט, כשהעימותים ביניהן חלשים מאוד. אין עוצמה. האמא מתוסכלת מזה שהיא לא מצליחה ליצור קשר עם ביתה, לא שהיא מנסה יותר מדי להבין אותה, ולהיפך. האם האוהבת סירבה להפרד מביתה בסוף הסרט, אך לסצינה זו שהיא מעין סיום לסיפור בין השתיים, אין בסיס מספיק חזק במהלך הסרט. הויכוחים ביניהן במהלך הסרט מינוריים ושוליים, שאפשר לחזור עליהם לסדר היום, שלא מובן למה פתאום האמא האוהבת לא נפרדת מביתה.ללא שורה תחתונה. בסוף הבחורה מחייכת מאושרת. אז מה, היא חייכה גם באמצע, עם החבר שלה. אפשר לחשוב שהיא עברה איזה מסע ארוך של שינוי פנימי.הסרט לא מראה שהיא גאונה, מבריקה, או שנונה, ושיש לה מה להציע חוץ ממה שיש לה בין הרגליים - כמו שהיא אומרת. בחורה לא מיוחדת, לא מצחיקה, לא חכמה ולא מעניינת. לא ניכר שיש לה איזשהי השקפת עולם, חוץ מזה שהיא לא פרימיטיבית. (היה צריך למצוא תירוץ לעימות בינה לבין אימה) היא לא התמרדה אפילו באופן פאסיבי במה שלא נראה לה.בשביל משפט עתיק יומין "תאהבי את הגוף שלך" לא צריך להקים סרט שלם. מה גם שבסוף מסתבר שהיא לא מתה עליו ולא מרגישה איתו טוב במיוחד.

קרא.י עוד
י
נשים אמיתיות
8/10
מסכימים?
0  0
יעקב רוזנבלום • בוגר.תפורסם ב 10.10.2003

יפה יפה!מציאותי כאילו סיפור אמיתי.השחקנית הראשית מדהימה !

ט
נשים אמיתיות
10/10
מסכימים?
0  0
טל יוגב • נער.הפורסם ב 26.7.2003

סרט לעניין. הסרט נוגע בדיוק בנקודה, הוא חוסף את החיים האמיתיים (ולא המזויפים והטובים, כמו בהוליווד), הוא בין הסרטים הטובים ביותר שראיתי, ואני חושבת שהסרט נגע בכל אישה שראתה אותו. הסרט פשוט מדהים!

קרא.י עוד
t
נשים אמיתיות
9/10
מסכימים?
0  0
tiki azlan • בוגר.תפורסם ב 3.7.2003

סרט דל תקציב זה הוא ההוכחה לכך שאפשר לעשות סרט איכותי ונוגע ללב על אנשי עמל היספנים שנאבקים על פרנסה, בלי לשפוך מיליונים כמים. צריך רק כשרון ותסריט אמין ולא פעלולים בזבזניים על חשבון רגש ואמינות.אין בחיים רק שחור ולבן כמו בסרטי הוליבוד.

קרא.י עוד
ק
נשים אמיתיות
7/10
מסכימים?
0  0
קרין • בוגר.תפורסם ב 3.7.2003

הרבה סצנות מוצלחות וגיבורה ראשית מקסימה, אך בשורה התחתונה- סרט איטי מדי לדעתי, ולא כ"כ מעניין.

קרא.י עוד
ש
נשים אמיתיות
9/10
מסכימים?
0  0
שני גואטה • נער.הפורסם ב 22.6.2003

מקסים, מקסים, מקסים. סרט אחד הטובים יותר שראיתי, מראה את החיים האמיתיים של נערה שלא נולדה עם המימדים הנדרשים בהוליווד ומסתדרת נהדר עם זה. סרט מרגש ונמקסים, עם חום משפחתי כיף

קרא.י עוד
ב
נשים אמיתיות
9/10
מסכימים?
0  0
בר • בוגר.תפורסם ב 14.6.2003

סרט מקסים, מקרין את האנושיות הקיימת בכל משפחה, מציג את החיים כמו שהם, ואינו בורח מהמציאות. שווה צפיה!!!!!!!!!

קרא.י עוד
נ
נשים אמיתיות
9/10
מסכימים?
0  0
נדב איטן • בוגר.תפורסם ב 2.6.2003

סרט מקרין חום ומשפחתיות , אנושי פשוט ויפה! עם זאת כולל אמירות כלל אנושיות על איך אנו תופסים את עצמנו. ממולץ לכולם בחום!

קרא.י עוד
א
נשים אמיתיות
10/10
מסכימים?
0  0
אנה • נער.הפורסם ב 25.5.2003

סרט מהנה ומשעשע. מראה על החיים האמיתיים ולא את הזיופים ההוליוודים!!

ת
נשים אמיתיות
9/10
מסכימים?
0  0
תומר ברימברג • בוגר.תפורסם ב 24.5.2003

סרט מקסים, הנאה מובטחת. למרות שרוב השחקנים אלמונים יחסית, המשחק שלהם בסרט נראה כ"כ אותנטי, ממש מהחיים. הפסקול מקסים, בקיצור סרט מומלץ בחום, מובטחת לכם שעה וחצי של הנאה... לצאת עם חיוך.

קרא.י עוד
ר
נשים אמיתיות
10/10
מסכימים?
0  0
רון גור-אל • בוגר.תפורסם ב 17.5.2003

סרט נהדר, פשוטו כמשמעו. הסרט מראה איך אדם הרוצה לשבור מעגל קסמים שבו הוא חי, חייב להקריב קורבנות לא קלים. סרט חזק בעל עלילה מרתקת המשאירה בסוף טעם של עוד... מומלץ בחום!!!

קרא.י עוד
T
נשים אמיתיות
8/10
מסכימים?
0  0
Tal Ron • בוגר.תפורסם ב 16.5.2003

A really fun movie. Worth it!

ח
נשים אמיתיות
10/10
מסכימים?
0  0
חיים וינטראוב • בוגר.תפורסם ב 15.5.2003

סרט חשוב. סוף סוף סרט שמראה נשים שמנות ולא מתוך אפולוגטיקה או איזשהי התנצלות חנפנית לצופים המשוחדים מראש.

קרא.י עוד
שמות נוספים / וריאציות לשם הסרט נשים אמיתיות
נשים אמיתיות צפייה ישירה  נשים אמיתיות                  נשים אמיתיות לא להורדה