לגמור עם האהבה

Down with Love

סרט ארכיוןרומנטיקה
"לגמור עם האהבה" היא קומדיה רומנטית עם טעם של פעם, עם כוכבת "שיקאגו" מועמדת האוסקר, רנה זלווגר, ויואן מקגרגור כוכב " מולין רוז' ". הסרט מחזיר לקולנוע את ז'אנר הקומדיות הקלאסיות של רוק האדסון – דוריס דיי, בסיפור על מפגש בין אישה הנשבעת לא לאהוב, וגבר 'דון ז'ואן' המשוכנע שהוא לא צריך אהבה. ממוקם בתחילת שנות ה-60, כל תמונה מחזירה לצבעים ולבגדים של פעם. רחובות ניו יורק, דירות מצועצעות ומועדונים סופר אלגנטיים הם רק רקע לדמויות "לגמור עם האהבה", הכוללות את זלווגר כסופרת מצליחה ומקגרגור כעיתונאי/פלייבוי מנופח מעצמו. ברברה נובק (רנה זלווגר) הגיעה לכבוש את ניו יורק עם ספרה החדש "לגמור עם האהבה", יצירה פרה-פמיניסטית על איך להגיד 'לא' לאהבה ו'כן' לקריירה, כוחניות וסקס. כאשר ספרה המהפכני של ברברה ממריא למקום הראשון ברשימות רבי המכר, היא הופכת מטרה לעיתונאי החלקלק קאטצ'ר בלוק (יואן מקגרגור), גבר של נשים / גבר של גברים / גבר של העיר, אשר נחוש בדעתו לכבוש אותה. מו"ל העיתון, חברו הטוב של קאטצ'ר, פיטר מקננוס (הייד פירס) , חולה אהבה ונוירוטי, מנסה לרסן את העיתונאי הכוכב שלו, ובמקביל רודף אחר בחירת ליבו, ויקי הילר (שרה פולסון), העורכת המבריקה והעצבנית של ברברה. ויקי משחקת בעולם של גברים, הכולל את הבוס השוביניסט שלה תיאודור באנר (טוני רנדל).
סרט ותיק (2003)     שעה ו 41 דק'    2003 (ארה"ב)   אנגלית
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
101 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
6.7/10
?
ציון המבקר
/10
?
מדד פופולריות
0/10
?
היכן תצפו
25.0% בקולנוע
50.0% בבית
איפה תצפו? 16 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
6.3/10שווה צפייהSeret Score

שחקנים / שחקניות רנה זלווגר  יואן מקגרגור  שרה פולסון  דייויד הייד פירס  רייצ'ל דראץ' במאי/ת פייטון ריד הפקה עריכה: לארי בוק אורך 101 דקות מקום / שנה ארה"ב / 2003 בכורה 2/10/2003 ז'אנרים רומנטיקה נשלף מארכיון סרטים
+ על מה הסרט?
""לגמור עם האהבה"" היא קומדיה רומנטית עם טעם של פעם, עם כוכבת ""שיקאגו"" מועמדת האוסקר, רנה זלווגר, ויואן מקגרגור כוכב "" מולין רוז' "". הסרט מחזיר לקולנוע את ז'אנר הקומדיות הקלאסיות של רוק האדסון – ...
+ כמה זמן הסרט?
+ האם הסרט שווה צפייה?
+ איפה אפשר לצפות בסרט?
תמונות מהסרט לגמור עם האהבה | אתר הסרט
Loading Down with Love Pics 1 -  תמונה מספר 1 מהסרט לגמור עם האהבה ...
Loading Down with Love Pics 2 -  תמונה מספר 2 מהסרט לגמור עם האהבה ...
Loading Down with Love Pics 3 -  תמונה מספר 3 מהסרט לגמור עם האהבה ...
Loading Down with Love Pics 4 -  תמונה מספר 4 מהסרט לגמור עם האהבה ...
קהילת Seret | ביקורות גולשים / חוות דעת
ג
לגמור עם האהבה
8/10
מסכימים?
0  0
גיא אברהם • בוגר.תפורסם ב 20.11.2003

קומדיה רומנםית עשויה טוב רנה זלווגר יפה מתמיד.מומלץ לאוהבי הקומדיה/רומנטיקה.

מ
לגמור עם האהבה
4/10
מסכימים?
0  0
מאור שדה • בוגר.תפורסם ב 5.11.2003

זוועה!!!! עינוי מדכא שנראה כנמשך ללא סוף.עלילה מזעזת ומופרכת.משחק מאולץ ולא טבעי. פשוט להחרים אותו!!! ברחו ממנו כל עוד נפשכם.

קרא.י עוד
ת
לגמור עם האהבה
10/10
מסכימים?
0  0
תומר אוחיון • ילד.הפורסם ב 5.11.2003

סרט מומלץ ביותר !!!! הוא אחד הסרטים הכי טובים שראיתי ואני לא מגזים, הוא באמת לא ממש מצחיק אבל העלילה שלו חמודה מאוד ומתחוכמת, בהתחלה אתם תשתעממו קצת אבל תמתינו בסבלנות, זה שווה את ההמתנה !!!

קרא.י עוד
א
לגמור עם האהבה
5/10
מסכימים?
0  0
אורלי אבן • בוגר.תפורסם ב 30.10.2003

סרט די סתמי, לא כדאי ללכת עד לקולנוע בשבילו, ובטח לא להשכיר אותו. רק אם ממש אין מה לעשות ומשדרים אותו אז כדאי לצפות בו.

קרא.י עוד
ר
לגמור עם האהבה
4/10
מסכימים?
0  0
רן פיין • בוגר.תפורסם ב 28.10.2003

כשהתחיל הסרט חשבתי שמדובר בבדיחה..אח"כ הבנתי שבאמת זה סרט קצת מוזר...התעצבנתי אבל אמרתי ניתן צאנס. אחרי שעה בערך נרדמתי..היה ממש ממש משעמם..דביק..ולא כיפי. בנים תנו לבנות לסבול לבד!!

קרא.י עוד
א
לגמור עם האהבה
4/10
מסכימים?
0  0
ארנון שוב • בוגר.תפורסם ב 27.10.2003

גם לגברים...תבואו פסימיים..ניצלתי את ההזדמנות לצאת לסרט שרצתה כי הייתי עייף ולא היה אכפת לי. בקיצור קליל ונחמד, אפשר ללכת איתה לזה...אפילו קצת תהנו.

קרא.י עוד
ת
לגמור עם האהבה
9/10
מסכימים?
0  0
תמי גורביץ • בוגר.תפורסם ב 20.10.2003

לגמור עם האהבה הוא סרט קליל רומנטי ושמלצי כמו שאנחנו הבנות אוהבות, השונה בסרט הוא שהוא עשוי כל כך טוב, המשחק המוגזם המוסיקה וכמובן התלבושות מוכיחות לנו כי רנה זלוויגר יודעת לבחור את הלהיטים שלה והיא יודעת לעשות את זה היטב. סרט מומלץ לערב בנות שלאחריו קשה שלא לפזז בדרך לחניה ולרקוד ריקודים שאפילו ההורים כבר שכחו. תהנו.

קרא.י עוד
א
לגמור עם האהבה
9/10
מסכימים?
0  0
אלה • בוגר.תפורסם ב 18.10.2003

לדעתי זהו סרט מצויין למי שאוהב רומנטיקה, הומור, ועיצוב! הסרט מעוצב בצורה היפה ביותר!!! פשוט תענוג לראות!!! הסיפור כמובן קצת כמו אגדה, אבל נחמדה מאד, ואופטימית ביותר!!! ממליצה בחום, במיוחד לבנות :-))

קרא.י עוד
ג
לגמור עם האהבה
3/10
מסכימים?
0  0
גלית גרינפלד • בוגר.תפורסם ב 13.10.2003

דרוע, גרוע, גרוע! גם אם הסרט הוא פרודיה לקומדיות המתקתקות של שנות ה-60 עדיין אין שום סיבה שלא תהיה עלילה. הטקסטים מטופשים, התוכן -ובכן אין כזה. חבל ששחקנים טובים כאלומתבזבזים על סרט מטופש. נקוגת האור היחידה- העיצוב המדהים של הריהוט, ביגוד ובכלל הכנסת הקהל לאווירה של שנות ה-60

קרא.י עוד
ת
לגמור עם האהבה
8/10
מסכימים?
0  0
תומר ברימברג • בוגר.תפורסם ב 5.10.2003

סרט חמוד ביותר, עם המון טעם של פעם, ופסקול שמחזיר את הצופים לימים וזמנים אחרים...סרט שיוצאים ממנו בהרגשה של כיף ועם חיוך...בקיצור, לכו לראות. דיאלוגים שנונים ומצחיקים, הנאה מובטחת.

קרא.י עוד
א
לגמור עם האהבה
5/10
מסכימים?
0  0
ארי כספי • בוגר.תפורסם ב 4.10.2003

סרט מופת - בודאי שלו. שחקנים נחמדים, משחק לא רע אבל התוכן... בקיצור - אם יש משהו יותר טוב, אפשר לותר בשקט.

קרא.י עוד
ע
לגמור עם האהבה
8/10
מסכימים?
0  0
עפרה לבנטר • ילד.הפורסם ב 2.10.2003

סרט נחמד. אני ממליצה

ה
לגמור עם האהבה
6/10
מסכימים?
0  0
הדס שבירו • נער.הפורסם ב 19.8.2003

סרט קליל לקיץ. אולי קליל מידי. לחכות לדיוידי

שמות נוספים / וריאציות לשם הסרט לגמור עם האהבה
לגמור עם האהבה צפייה ישירה  לגמור עם האהבה                  לגמור עם האהבה לא להורדה