הסרט הוא מאוד עצוב נגע לליבי,באותו רגע שהילד הגדול נמצא בחושך בגשם נופל מפגיעת רכב ואחיו הקטן מנשק אותו ומקים אותו פה אני בכיתי. עצוב שהאמא מתה, לדעתי לא הייתה סיבה סתם מוות מיותר. בנוגע לצילום בערבה רעיון מעולה לשחק שני ילדים תמימים על גרוטאה להוליד סיפור מחדש. הערבה זה מקום שקט שנותן לימין להתפרע ולהמציא את עצמך.
הסרט ארוך מדיי, לא כל אחד יתחבר אליו. מי שכן יהיה מסרט כבד ומרגש.
יצא לי לראות את הסרט, צר לי לומר, סרט ברמה נמוכה, הסרט מתרכז בעיקר באוננות זולה ודוחה, התסריט של הסרט לא מובן בכלל ואין פה עלילה בכלל, העיקר לבזבז 120 דקות, אלימות קשה של נער מתבגר נגד אחיו הקטן בן 3-4 הוא היה הכי חמוד בסרט, עד כמעט מוות עם כרית בושה שנתנו לזה אישור.
זה סרט שצריך להתחבר אליו! שימו לב שהדעה נחרצת! או כוכב 1 או 10 כוכבים! סרט מאוד פנאנן אני אישית מאוד אהבתי. שחקנים ברמה מאוד גבוהה אוליי היה בהתחלה טיפה אכזבות אבל בסוף כל התמונה התחברה בצורה באמת מושלמת. אהבתי!
סרט מדכא למדי אבל מצוין בכל מובן - סיפור, משחק, צילום, פסקול. משחק פנטסטי בעיקר של שני הבנים במשפחה. אחד הסרטים הישראליים הטובים שראיתי בשנים האחרונות. והנופים של הערבה כמובן נפלאים כמו תמיד ומהווים רקע הולם לסיפור.
סרט מייגע, מרוח, בלי ממש פואנטה פרט לכך שנער בגיל ההתבגרות לא מצליח לאונן. נו באמת. בזבוז זמן צפייה יקר. השחקנים בהחלט טובים ועולה על כולם עמוס תמם שהנוכחות שלו בסרט קצרה קטנה יחסית אבל רבת עוצמה. סרט מיותר, מביך, נמשך ונמתח ללא כל צורך.
קולנוע אמיתי
על הפנים באתי אם ציפיות לא היה מין ועירום כולה פנטזיה על נערה לא אמתית לא ממליץ להוריד את הסרט דחוף בהול חבל על הכסף
סרט מיוחד , עוצמתי, צילומים יפים , סיפור אישי מעניין.