6.6/10
יש פואנטה מעניינת אבל הסרט ארוך מידי. המשחק טוב ,במיוחד של אדיר מילר.,סגר לי פינה בטיסה חזרה מניו יורק. שווה צפייה. ציון 7.5.
סרט טוב מאד, בהחלט מומלץ. יש פה סיפור טוב עם תפניות בלילה, משחק טוב של כל השחקנים, ובעיקר אדיר מילר ששוב מפתיע לטובה בתצוגת משחק דרמתית כמו בסרטיו הקודמים של אבי נשר. יש פה שילוב יפה של אמת ובדיה והרבה אמת על עולם האמנות והתרבות וכמה קשה להישאר בתודעה ולהצליח. וכמובן, העובדה שכולם סוג של מתחזים, מי יותר ומי פחות. בסך הכל סרט ישראלי טוב מאד.
סרט מושלם לצפייה אהבתי את העלילה אבי נשר ביים בצורה מעולה ואדיר מילר שיחק מדהים מגיע לסרט לדעתי פרס אופיר וסוזנה פביאן היא מעולה יש סצנות בסרט שהצחיקו אותי שווה את הצפייה
הלכנו בגלל הנוסטלגיה לצילומים בר"ג , סיפור נחמד , צילומים כהים , שימת דגש על כל הפרטים של הפריטים מפעם , נהניתי , בעלי פחות
הדמויות לא מספיק מלוטשות, בעשר הדקות האחרונות ניראה שהבמאי מנסה לפתור את כל השאלות הסבוכות בקצב הבזק. לפעמים אפשר להשאיר חלק מהן פתוחות. התפאורה מתאימה ברובה לשנות השבעים ולא לתחילת שנות התשעים. מישהו שכח שהיו כבר בתקופה הזו אוטובוסים אדומים של אגד, שכבר היו טלפונים לחצנים, שכבר כתבו במחשב ולא במכונת כתיבה. לא כל כך אמין. בקיצור די מאכזב
הבימוי של אבי נשר מצויין כרגיל המישחק ממש מעולה סך הכל הסרט מצליח לעניין אבל הסיפור קצת קלישאתי והסרט מאוד מנסה ליהיות סרט אמריקאי, ניהניתי מהסרט אבל לא יצאתי ממנו מסופקת ולכן הוא קיבל ממני את הציון 7.
סרט עם עלילה מיוחדת המבוים היטב ע"י אבי נשר, ועם שחקנים טובים טובים בראשם אדיר מילר וסוזנה פפיאן, גרמו לי להנות מהסרט.
עוד יצירה מרגשת ומענגת מבית היוצר של אבי נשר. באופן מפתיע צפו לסיום טוב... טוב לכל המשתתפים/ות. שוב סיפור אהבה ובגישה, כשלון ותום ומניפולציה ואנושיות. משחק מצוין של כל המשתתפים.
נתחיל בשורה התחתונה: סרט מהנה מאד, העלילה מעניינת והמשחק טוב. הסרט מחולק ל-3 חלקים שהמעבר בניהם נראה מאולץ, אולם בסוף כל חלק מתבררת נחיצותו ואורך הסרט מוצדק. המשחק נהדר אם כי נראה טיפה מאולץ. עדיין נהנו מאד מהמשחק של השחקנים האהובים כשכל אחד תורם את תרומתו לדמות אותה שיחק. זהו עוד סרט מצויין של נשר.
סרט נוסף של אבי נשר.למרות שהסרט ארוך ומייגע משהו לטעמי, ניתן ליהנות(במיחד יהנו הצופים הרמתגנים בגיל המתאים ).אפשרי.
מאכזב. ארוך ומאולץ. מלא בהפתעות אך חלקן צפויות. שטחי. משחק מצוין. עלילה - הרבה פחות.
הסרט המדובר ביותר וציפיתי לו איכזב קצת.סיפור יפה ומעניין,אך ארוך מדי וקצת צפוי.אפשר לראות
סרט מעולה. עלילה מרתקת עם מתח. למרות אורך הסרט אין רגע דל כי כל הזמן יש הפתעות . משחק מעולה של השחקנים אדיר מילר סוזאנה פפיאן שני כהן וביטון. אבי נשר מוכיח את עצמו שוב עם סרט משובח. ממליצה בחום
עצוב לראות את הפגיעה בסופר זוכה פרס הנובל ש"י עגנון.מעבר לכך,לא התרשמתי מהסרט
אבי נשר הוא הבמאי של כולנו, אחרי האובדן שעבר ממש רציתי שהסרט יהיה ההצלחה שלו. לצערי, התסריט מלא בחורים. אוטובוס של שנות השבעים לא מתאים, לסרט שיש ביפר ( שנות התשעים). משחק לא אוטנטי, של שחקנים אהובים. רעיון נחמד, צחוקיה בקטנה. ממליצה לראות בטלויזיה כשיגיע.
ארוך, כבד, לא מומלץ. אני מאד מאד אוהבת את אבי נשר, בעיני הוא במאי גדול ווגם בן אדם רגיש ומקסים. חלק מהסרטים שלו מדהימים ובלתי נשכחים, הסרט הזה פחות……חבל… חייבת לציין את השחקנית הראשית סוזנה פפיאן שהיא תגלית נפלאה של אבי נשר. היא פשוט נפלאה
סרט מיוחד ומעניין המתאר סופר שירד מגדולתו ועושה כדי להחזיר את עצמו לקידמת הבמה. הוא מגייס נערה המתחזה לדוקטורנית המראיינת את סביבת האנשים של הסופר, כדי לכתוב את עבודת הדוקטורט שלה בספרות. בסרט מתואר גם חייו האישיים של הסופר, בדידותו ומאוייו. משחק מצוין של אדיר מילר וסוזנה פפיאן. מומלץ.
סרט על ספר שנהיה סרט.. עלילה מצוינת, משחק מושלם של כולם כשמעל כולם בולט אדיר מילר המצוין
אדיר מילר בגדולתו. הסרט עשוי טוב ולא מאכזב מבחינת השחקנים והעלילה. מומלץ בחום לאוהבי אבי נשר
מבוסס על סיפור אמיתי,סופר שחייב להישאר רלוונטי, הוגה תוכנית ערמומית,ומתעתע בכל מי שקרובים אליו.הוא פוגע,ומשקר והעיקר להיחשב סופר ידוע.אבי נשר משחזר תקופה בצורה נפלאה.