6.9/10
איטי וארוך מדיי. הנופים של איטליה מצילים מעט את הסרט.
סרט מיוחד שלא מתאים לכולם . מי שמתחבר מרגש מאד , מה שמלחמה מעוללת ????
סרט איטי ברמות על, שרק ההגדרה "אומנותי" מתאימה לו. עלילה מעורפלת ולא ברורה יותר ממחצית הסרט (שאורכו שעתיים). רק הנופים המרהיבים החזיקו אותי בסרט הזה עד הסוף. זה סרט שאו אוהבים אותו או סובלים ממנו. מקבל ממני 5 בגלל הנופים. אחרת היה מקבל פחות
סיפור עצוב בזמן מלחמה,משפחות בהרים שורדות את המחסור,את הצמצום,את הריחוק,ודואגות לדור הבא.נראה שיש סיפור אהבה,חתונה,והרבה אכזבה וייאוש.
כלת ההר - Vermiglio סרט איטלקי פיוטי ויפה יחד אם הנופים המדהימים. קצת ארוך ואיתי - סיפור משפחתי, החיים הקשים בכפר קטן בהרים, המון שלג ומשפחה קטולים מאוד הדוקים. סרט יפה ושקט. יש כתוביות בעברית ואנגלית. אני אהבתי והכל ענייו של טעם.
חבל על הכסף והזמן שלכם ! אני לא טורח לכתוב ביקורות בדרך כלל , אבל הייתי חייב להזהיר אתכם שזה סרט סתם . משעמם , טרחני , איטי , מרדים ומדכא . לא מבין איך הוא זכה בפרסים בכלל - לא ברור ???
היינו 2 זוגות שמתוכננים ללכת לסרט אחר וברגע האחרון השתנה לכלת ההר . שורה תחתונה - מכההה . זהו סרט משעמם עם עלילה משעממת ואתה לא מבין מה רצו יוצרי הסרט . קיצר , לא ללכת , עדיף להשאר בבית .
סרט איטלקי פיוטי יפהפה, מושלג ומקסים. לא להחמיץ