זרים אינטימיים

Confidences Trop Intimes

סרט ארכיוןזר
מה אם הייתם מגלים יום אחד שהפסיכיאטר שלכם, אותו אחד שאתם שופכים בפניו את הלב, אינו אלא יועץ מס, שכל קשר בינו לבין נבכי נפשו של האדם הינו מקרי לחלוטין? זה בדיוק מה קורה לאנה, אישה צעירה בעלת חיי נישואין בעייתיים, המגיעה בטעות לדירתו של יועץ המס וויליאם פאבר, ובבלבולה מתחילה לשתפו בכל טלטלות חייה. פאבר, משולהב מסיפוריה ומיופיה של אנה, נזהר שלא להעמידה על טעותה, ובהדרגה מתפתחת ביניהם מערכת יחסים ייחודית ומפתיעה, שרק הטעויות המרעננות של החיים יכולות לזמן.
סרט ותיק (2004)     שעה ו 44 דק'    2004 (צרפת)   אנגלית
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
83 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
7.4/10
?
ציון המבקר
/10
?
מדד פופולריות
0/10
?
היכן תצפו
60.0% בקולנוע
20.0% בבית
איפה תצפו? 13 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
7.0/10מומלץSeret Score

שחקנים / שחקניות סנדרין בונאר  פבריצה לוצ'יני  מייקל דוקאוסי  אן ברושט  גילברט מלקי  לורנט גמלון  הלן סורגר במאי/ת פטריס לקונט אורך 104 דקות מקום / שנה צרפת / 2004 בכורה 10/6/2004 ז'אנרים זר נשלף מארכיון סרטים
+ על מה הסרט?
מה אם הייתם מגלים יום אחד שהפסיכיאטר שלכם, אותו אחד שאתם שופכים בפניו את הלב, אינו אלא יועץ מס, שכל קשר בינו לבין נבכי נפשו של האדם הינו מקרי לחלוטין? זה בדיוק מה קורה לאנה, אישה צעירה בעלת חיי ...
+ כמה זמן הסרט?
+ האם הסרט שווה צפייה?
+ איפה אפשר לצפות בסרט?
+ האם הסרט מתאים לילדים?
תמונות מהסרט זרים אינטימיים
Loading Confidences Trop Intimes Pics 1 -  תמונה מספר 1 מהסרט זרים אינטימיים ...
Loading Confidences Trop Intimes Pics 2 -  תמונה מספר 2 מהסרט זרים אינטימיים ...
Loading Confidences Trop Intimes Pics 3 -  תמונה מספר 3 מהסרט זרים אינטימיים ...
קהילת Seret | ביקורות גולשים / חוות דעת
א
זרים אינטימיים
9/10
מסכימים?
0  0
אורנה • בוגר.תפורסם ב 16.8.2020

סרט רגיש ונעים. מציג יחסי נשים גברים באור שונה ומפתיע באינטימיות הנוצרת המהלך הסרט. ממליצה לאוהבי רומנטיקה.

קרא.י עודנצפה בטלוויזיה
מומלץ מגיל 50
ש
זרים אינטימיים
8/10
מסכימים?
0  0
שירלי קנטור • בוגר.תפורסם ב 7.9.2004

אכן סרט מקסים ונעים; ללא סערות ודרמות גדולות, אבל עם הרבה מאוד רגשות וחן. צילום יפה, משחק מענג, כימיה נהדרת בין השחקנים. סרט על העזה, על נכונות, על מעצורים, ועל מה שמחכה מעבר להם, למי שמוכן להתאמץ ולעבור אותם... נהניתי מאוד

קרא.י עוד
א
זרים אינטימיים
10/10
מסכימים?
0  0
איה שני • בוגר.תפורסם ב 1.8.2004

סרט נפלא, העולם מלא באנשים טובים, אבל לכל אחד יש את השריטות שלו, בסרט הזה אפשר לראות איך כל אחד למרות השריטות שלו יכול לעזור למשהו אחר. סרט אנושי בצורה בלתי רגילה, זורם, עם הומור. שימו לב לבמאי הזה פטריס לקונט, יש לו אמירה מיוחדת, צורת צילום מיוחדת. נכון אם אתם לא אוהבים סרטים קטנים ואנושיים אל תלכו אליו, זה סרט שנוגע בך, אבל צריכה להיות לך קצת רגישות כדי שיצליח לעשות זאת.ממליצה בחום לאוהבי הקולנוע הפשוט והאמיתי.

קרא.י עוד
ב
זרים אינטימיים
1/10
מסכימים?
0  0
בועז מושקוביץ • בוגר.תפורסם ב 5.7.2004

פסולת קולנועית, לא ראוי לעבודת סמסטר של סטודנט לקולנוע. לאישה יש בעיות בחיי הנישואין והיא מחפשת מישהו לדבר איתו על זה: בכך מתחילה ומסתיימת עלילת הסרט, מתחילים ומסתיימים התוכן, המטען הרגשי וסבך היחסים; כל מה שמעבר לזה, הינו רצף מצבים טריוויאליים, שרק ממלאים את הזמן עד הכתוביות. (אגב, בניגוד למופיע בביקורת, יועץ המס די מהר מעמיד אותה על טעותה ואין שום דבר מפתיע וייחודי ביחסים שלהם, אבל העלילה כל כך דלילה ורדודה, שזה אפילו לא משנה...) היות ואין התסריט מסוגל לייצר דרמה, נוקט הבמאי בתכסיסים פרימיטיביים הרגילים של הבמאים הגרועים המייצרים אשליה של דרמה: הדלתות נפתחות ונטרקות ללא הרף, פסקול מזעזע, זוויות צילום משתנות ללא צורך, אפקטים צילומיים זולים: האישה נעלמת אל תוך אי-ההתמקדות של העדשה ובסצנה הבאה היא מופיעה משם. השחקנים לא מפעימים, אבל גם השחקנים הטובים מהם ספק אם היו מצליחים להציל את הקממבר המקולקל הזה. זהו אחד מאותם הסרטים הצרפתיים (הקודם היה "אמילי") המבטאים רק מסר אחד: "ראו איזה צרפתים צרפתיים חמודים אנחנו ואיזו צרפתיות מתוקה משתפכת לנו מכל החורים!.." צפיתי ולבי בכה: זה הקולנוע הצרפתי היום? היכן "הסיפר בזיג זג" ו"איפה העדינות, לעזאזל?", הכין הסרטים הנפלאים עם אנני זיררדו ופנינות הקולנוע עם ז'אן גבן...? אז אלא אם כן אתם בוכים מטלנובלות או רואים סרטי פורנו עד הסוף, כדי לגלות אם הגיבורים יתחתנו - אל תתקרבו, חבל להרוס את הערב.

קרא.י עוד
י
זרים אינטימיים
10/10
מסכימים?
0  0
יעל גרטי • בוגר.תפורסם ב 30.6.2004

סרט מענג, משחק מדויק מפעים ואיכותי של פבריס לוקיני וסנדרין בונאר. לבוא עם סבלנות ואהבה לקולנוע צרפתי. מומלץ מאוד.

קרא.י עוד
ד
זרים אינטימיים
5/10
מסכימים?
0  0
דנה • בוגר.תפורסם ב 29.6.2004

משעמם. מתיימר להיות איכותי. ארוך, לא מעניין. לו ידעתי מראש- הייתי מוותרת.

מ
זרים אינטימיים
9/10
מסכימים?
0  0
מוטי משה • בוגר.תפורסם ב 15.6.2004

על-אף שלא תכננתי ללכת לסרט הזה, ולא ממנהגי לראות סרטים בצרפתית, אני ממליץ בחום. סרט מרגש, עם כמה סצנות שנחקקו בזכרוני חזק ולא הרפו. חמוד, משעשע לעיתים ושומר על עניין לכל אורכו. אל תצפו למותחן כדי שלא תתאכזבו, אבל מספק רגעים מהנים רבים. כדאי מאוד!

קרא.י עוד
ע
זרים אינטימיים
6/10
מסכימים?
0  0
עילם גרוס • בוגר.תפורסם ב 13.6.2004

סרט צרפתי אינטימי טיפוסי. קצת כבד ואיטי אך משתפר כמו יין עם הזמן. הפסיכיאטר אומר כמה משפטי סוכריה אבל בשבילם לא ממש שווה לרוץ לראות. אפשר לוותר

קרא.י עוד
י
זרים אינטימיים
6/10
מסכימים?
0  0
יובל בן-זאב • בוגר.תפורסם ב 13.6.2004

תיקון טעות כתיב - מהביקורת שכתבתי קודם - מי שמחפש אקשן או מתח - זה לא בשבילכם.

י
זרים אינטימיים
6/10
מסכימים?
0  0
יובל בן-זאב • בוגר.תפורסם ב 13.6.2004

סרט אינטיליגנטי לאוהבי הז'אנר. העלילה למרות שלעיתים נדמה שלוקה בחוסר הגיון משעשעת יותר ממותחת כפי שהפרסומים נוטים לכתוב - אין פה מתח כל כך. מומלץ לפסיכולוגים שיוכלו להנות מניאואנסים שהם נתקלים בהם בעבודתם. מי שמחפש אקשן או מתח - זה בשבילכם.

קרא.י עוד
שמות נוספים / וריאציות לשם הסרט זרים אינטימיים
זרים אינטימיים צפייה ישירה  זרים אינטימיים  זרים אינטימיים-  זר אינטימי  Intimate Strangers            זרים אינטימיים לא להורדה
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!
X
ניהול רשימות
הרשימות האחרונות שלך
טוען...
- או -