6.7/10
סרט סבבה בסך הכל, קומדיה שנונה על הסכסוך הישראלי פלסטיני,לא לוקח את עצמו ברצינות יותר מדי, שחקנים טובים
סרט מקורי ונחמד. כיף לראות סרט ישראלי שמציג את היחסים בין הישראליים והערבים בצורה כל כך חיננית וקלילה. השחקנים מצוינים והסיפור יצירתי מאוד. למרות זאת, סוף הסרט מעט מאכזב ומפוספס לדעתי.
קומדיה מרעננת ושנונה על יחסי כובשים נכבשים. כל דעה פוליטית יכולה למצוא תימוכין לעמדותיה בסרט הזה. צולם ברובו בלוקסמבורג (זה היה תנאי למימון הסרט) אך באמת שלא שמים לב לכך במהלך הסרט. מומלץ
סרט מצויין!!! מתוך המצב המציאותי והדרמתי של חיינו בארץ מצליחים גם לכאוב וגם לצחוק!!!
סרט מצחיק, משחק מעולה, תסריט מעולה. לפעמים דמיוני מידי ויכול היה לקחת עוד צעד בהצגת האבסורד הישראלי פלסטיני. אהבתי מאוד
סאטירה משעשעת על הסכסוך הפלסטיני-ישראלי דרך יצירת טלנובלה בתוך הסרט(מזכיר את הסרטים המצריים של שישי בערב למבוגרים שביננו)סרט המתאים לקיץ ולא לקחת ברצינות יתרה
פשוט לא ללכת. הסרט מתאים לתעמולת הסתה של ארגונים כדוגמת בצלם או BDS. צה"ל מוצג כצבא של קלגסים. הקצין האחראי במחסום הוא טיפש וחסר מצפון. בן אדם נחטף בכח צבאי מתוך גחמה על מנת לספק רצונות אישיים וטפשיים של קצין. תעודת זהות של אדם נלקחת כאמצעי מיקוח לרצונות טפשיים. תסריט מטופש להפליא, עם תיבול אנטישמי ומאד אנטי ישראלי. עבודת צה"ל במחסומים מורכבת מכדי להציג אותה בצורה עוולתית כזאת. אסור לראות את הסרט הזה, כמו שאסור לראות את ג''נין ג''נין.
סרט גאוני. סוף סוף סרט שעושה צחוק מהמצב המורכב בארץ. משוחק טוב מומלץ.
סרט ישראלי של עבודה ערבית רומנטית קלישאתי מידי וקיטשי ביותר מישהו יכול היה להסביר למפיקים ולתסריטאים מה הולך עם הסרט הזה זה לא אופטימי הציון שלי 9.5 רציתי לתת לו 10 אבל ירד בחמישה אחוזים אבל יניב ביטון שחקן נשמה הורס אבל בכל זאת זה לא יפה עד כדי כך. מצטער!
סרט נפלא, משחק נהדר, תסריט שנון. קומדיה כיפית על המציאות הבלתי אפשרית שאנחנו חיים בה.