6.5/10
מקבץ של רגעים טובים יותר ופחות. יש כאן טאץ'' ארגנטינאי מבחינת המוזיקה והטמפרמנט וזה החלק היפה, אך באופן כללי הסרט דורש ליטוש. הבעיה הכי גדולה,שהוא לא קולח ודי מפוזר, ואפילו משמעמם בחלקים מסויימים. הסיום האופטימי זה עוד משהו שצריך לציין. סיפור על אנשים פשוטים ברקע משבר כלכלי,שסך הכל רוצים להתקיים ולחיות בכבוד.
סרט חמוד. לא יותר מזה. קצת איטי. מתאים לצפיה בבית
סרט מרגש על נוגע ללב על התרחשויות שונות עקב המצב הכלכלי בגלל השלטון המושחת הגורם לאנשים להגיע למצבים קשים הגורמים לך לחשוב שיש עוד מקומות בעולם שהמצב הוא לא הכי טוב הסרט נכנס אל הלב ויש ההשתתפות עם האזרחים המסכנים שנקלעו למצב כל כך רע מומלץ ביותר סרט מאוד מאוד נוגע ללב ה ומשולבים בו וגם רגעים רומנטיים עם תקווה לעתיד טוב יותר רוסו לראות
סרט נחמד אבל העלילה לא מספיקה לסרט שלם
בתוך מוזיקת הטנגו הארגנטינאי שעוטפת וממלאה את הסרט יש גם עלילת מסר לא ממש מורכבת אך מוגשת היטב. הסרט הוא דל תקציב וזה ניכר, בואנוס איירס הראית בסרט שהוא ריאליסטי ריקה מאנשים וממכוניות רוב הזמן, נתון שהובע לא ממצב העיר אלא מחוסר התקציב לשחזר את 2001. הדמויות אותנטיות ומעוררות אמפטיה ברובן, התפתחות העלילה קצת צפויה וכפויה אל הסרט ראוי לצפייה בלתי הוליוודית
נהננו מאוד!
גם בלי קשר לישראל, סרט טוב, גם אם הבנתם מה הולך לקרות כבר בהתחלה, הסרט ירתק אתכם עד לסוף, העלילה מעולה והמוזיקה טובה מאוד. 10/10.
באנו לסרט שהמוטיף העיקרי אמור להיות מוזיקה ומצאנו סרט על מצב פוליטי רעוע ומלא בהפגנות ממש כמו בארץ.אני באה לקולנוע כדי לברוח ממצב פוליטי עגום.המוזיקה פה היתה היתה רק ברקע וזה לא הספיק.אפשר לראות,רק בלי ציפיות.
אני מצתרפת לכל הביקורות הקודמות. סרו יוצט מן הכלל, נפלא, מקסים, מחמם את הלב, מאוד משעשעת ועם כתוביות באנגלית מה יכוליות יותר טוב.
מועדון הסרט הטוב. ציון 10 לאחד הסרטים המרגשים של סתיו 2024. סיפורה המרגש של להקה שמחזיקה מעמד למרות שכל הסיכויים נגדה באחד מהמשברים הפיננסיים והפוליטיים הקשים ביותר שידעה ארגנטינה. הסרט מתקמקדברגעים קומיים יפים אך גם בטראגיים שעוברים הדמויות עם אהבה שזורה סביב הכל. הפסקול מהפנט, אחרי הסרט חפשו את שם הסרט ב Spotify לשמיעת הפסקול
סרט נוגע ללב על להקה מארגנטינה שמתקשה לשרוד.
סרט נפלא. מרגש עם מוסיקה נהדרת. נהננו מאד
נפלא, נפלא, מלא הומור וקסם ומרטיט את הלב מוזיקה משגעת, שחקנים נהדרים, שעה וחצי של קסם.
סרט מושלם. כמו להסתכל במראה.
סרט מקסים, חם ואנושי. הגיבורים שובי לב בחולשותיהם ובאנושיותם. הסוף צפוי אך הדרך (הפיזית) אליו מקורית להפליא. הדביקות המסוימת לקראת הסוף נסלחת. מלא הומור, ומשעשע במיוחד להיתקל במה שנראה כמחווה לא מכוונת ל"מכונית המגויסת" של הגשש החיוור ("היה מנוע"?). מוסיקת טנגו מרנינה ומראות מרהיבים של בואנוס איירס, וכל זה על רקע המציאות הפוליטית והכלכלית הקשה בראשית המילניום. מומלץ מאוד.
זאת האמת וכול האמת
סרט מרגש המתאר מספר דמויות על רקע המצב הכלכלי שהיה בארגנטינה בשנת 2001. מצד אחד לכל דמות בסרט יש משהו, ירידה מהארץ, הימורים, בעיות עם האישה ועוד. מצד שני המוסיקה של ריקוד הטנגו שמשובב את הנפש. מומלץ לצפות.
המוזיקה מושלמת, הבימוי מצוין והסרט גורם ללא מעט מחשבות תוך כדי, כשגם אצלנו מתגבר השיח על ירידה מהארץ..
לרוץ, סרט נפלא שמרטיט את הלב ולא רק בגלל ארגנטינה. מוזיקה נפלאה, משחק מצוין. בקיצור תענוג.