חדשות קולנוע וסרטים

הארי פוטר 6 מתקרב

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
הסופרת ג'י. קי. רולינג, שכתבה את סדרת הספרים המצליחה ביותר בהיסטוריה, הארי פוטר, אמרה בראיון שנתנה לאחרונה שהיא עובדת במרץ על הספר השישי בסדרה וכי האוהדים לא יצטרכו לחכות יותר מידי זמן (אלא אם כן המדובר בתור לקופה בחנויות). רולינג אמרה שהיא לקחה פסק זמן מהכתיבה הכדי שתוכל לשרת כאמא במשרה מלאה לילדה התינוק, דיויד, שעומד לחגוג יום הולדת שנה בקרוב. באתר הבית שלה כתבה רולינג: "העבודה על הספר השישי בעיצומה. אני בשלב מתקדם ביותר ונעזרת בספר גדול שהכנתי שעוזר לי לזכור את כל הפרטים שהיו בחמשת הספרים הקודמים בסדרה"."אני מאוד נהנית לכתוב את הספר אבל יש בי גם קצת עצב. זו הפעם הראשונה שאני ממש מתחילה להרגיש את הסוף של הסדרה. הרבה אמוד דברים שיופיעו בספר השישי ייפתרו בספר השביעי כך שאני בעצם מרגישה כאילו אני כותבת את שניהם ביחד". רולינג משתעשעת עם האוהדים שלה ואומרת שהיא מתכוונת לשים רמזים וקטעים קטנים מהספר באתר הבית שלה. אבל היא לא תגיש לכם את המידע על מגש של כסף, תצטרכו לחפש את המידע באתר בכל מיני אזורים סודיים.

רולינג גם מזהירה את האוהדים שלא יתפתו לקנות עותקים חתומים על ידה של הספר החמישי בסדרה "הארי פוטר ומסדר עוף החול". "אני מעולם לא חתמתי על עותקים של הספר החמישי, אז אם מישהו מנסה למכור לכם עותק חתום תדעו שזה זיוף".
בימים אלו ממשיכים לעבוד על הסרט הרביעי בסדרה, את החלק השלישי, "הארי פוטר והאסיר מאזקאבן" נוכל לראות בעוד מספר שבועות אצלנו בבתי הקולנוע.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט