חדשות קולנוע וסרטים

סטיב בושמי סוחר סמים

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

למרות שיכול מאוד להיות שהשחקן סטיב בושמי משתמש בסמים קלים (הרי הוא לא נראה הכי שפוי בעולם) הכוונה היא לא לחייו האישיים אלא לדמות חדשה אותה הוא מגלם בסרט שצילומיו נערכים בימים אלו, "אנחנו המילרים" (תרגום חופשי ל -We're the Millers).

את הסרט, שייצא כנראה רק במהלך 2009, מביים פיטר קטנאו, האיש שעומד מאחורי ההצלחה העולמית "ללכת עד הסוף" (The Full Monty בשבילכם).

הסרט מספר את סיפורו של סוחר סמים קלים, אותו מגלם בושמי, שנתקל במשבר גיל המעבר ומאבד משמעות לחייו. הוא מחליט לעזוב את עסקי הסמים ולפתוח דף חדש. אבל כדי לפתוח דף חדש הוא צריך כסף והדרך היחידה להשיג כסף אותה הוא מכיר הוא על ידי הסמים. וכך מחליט הסוחר הקטן "לעשות מכה" אחרונה, להרוויח הון ולצאת לדרך חדשה.

ההמצאה הגאונית שלו היא להמציא לעצמו משפחה, לקנות טריילר ולקחת את כל המשפחה ל"טיול" במכסיקו, רק שבטריילר המשפחתי, לצד המיטות והמקרר, הגז והמקלחת הניידת, יישכבו גם 700 קילו של מריחואנה.

את הקומדיה כתבו סטיב פייבר ובוב פישר, הצמד שכתב את הלהיט "לדפוק חתונה". לצידו של בושמי משחק ויל ארנט אותו אנו מכירים בעיקר כג'ורג' מהסדרה "משפחה בהפרעה".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט