רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

מי פרץ לבית של ג'ניפר אניסטון?

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
מי פרץ לבית של ג'ניפר אניסטון?
משטרת מליבו הוקפצה ביום חמישי האחרון לאחר שהתקבלה ידיעה כי מישהו חדר לביתה היוקרתי של ג'ניפר אניסטון ומסתובב לו שם ועושה ככל העולה על רוחו. הבחור, דיוויד הסטרבי הוא לא איזה אוהד צעיר אלא אדם מבוגר, בן 48 שעדיין לא ידוע למה בכלל נכנס לביתה של השחקנית. צוות הבית, שהיה באותה שעה נדהם כשגילה את הסטרבי מסתובב לו בסלון המרכזי של הבית ונוהג בו כבשלו. הצוות ניסה לגרש את הגבר אבל כשגילו שזו משימה לא קלה, קראו למשטרה. משרד השריף במליבו מסר שאכן הסטרבי היה בביתה של אניסטון וכעת הוא עצור. מי שלא הייתה בבית, או יותר נכון ממש לא קרוב למקום היא אניסטון שנמצאת בימים אלו בשיקאגו שם היא מצלמת סרט חדש, The Break Up לצידו של וינס ווהן (לדפוק חתונה).

כוכבי "אבודים" מצאו את האהבה
והנה עוד הוכחה שאנחנו לא מחפשות רק את העשירים, המסוקסים והחתיכים. מי שרואה את הסדרה המצויינת "אבודים" (ואם אתם לא אתם לא יודעים מה אתם מפסידים), בוודאי מכיר את אבנג'לין לילי, אחת השחקניות היותר סקסיות שיש היום בטלוויזיה האמריקאית. היא מגלמת את קייט ריאן הקשוחה. אבל גם לנשים שיודעות להרביץ, לטפס על עצים גבוהים ולעשות סנפלינג יש לב. והבחורה מצאה אהבה בזמן צילומי הסדרה בדמותו של דומיניק מונאהן ששיחק בתור מרי ההוביט בסדרת "שר הטבעות" ובסדרה הוא מגלם את צ'ארלי פייס, מכור לסמים שמצליח להתגבר על ההתמכרות. המגאזין "פיפל" שבדרך כלל יודע איפה נמצאת האהבה אפילו עוד לפני הזוגות עצמם מדווח כי השניים מאוהבים מעל הראש. דומיניק אמר לאחד ממקורביו שזה אכן רציני אבל הוא רוצה "לקחת את העניינים באיזי ולהתקדם לאט". ואם בכל זאת אתם לא מזהים את השחקנים, לחצו על התמונה של אניסטון.

גווינית' פאלטרו מלמדת יוגה את בתה בת השנה וקצת
והנה שיטת חינוך חדשה שבוודאי תגרום לחלק מהאמהות הטריות אי שם להרים גבה. גווינית' פאלטרו, חובבת יוגה מושבעת, מנסה להעביר את מסורת השקט והשלווה לבתה הצעירה "אפל" (וזה בגלל שאני לא מתכוונת לכתוב "לבתה הצעירה תפוח") שמתגאה בגיל הרך של שנה ושלושה חודשים. גווינית' קנתה לפני מספר שבועות את הספר "יוגה לקטנים" וכל כך התלהבה ממנו עד שהחליטה ללמד את בתה הקטנה ואפילו הסכימה לספק את הקריינות לגרסה ה- DVD של הספר. "אני יודעת שחלק מהאנשים יחשבו שזה משהו קיצוני ומוזר אבל מה לעשות, אני אוכלת באופן מוזר ולא דומה לכולם" אומרת זוכת האוסקר, "הפסקתי לאכול סוכר וחיטה ומתמקדת באוכל טבעי, אני מתעמלת ועושה יוגה ושומרת על סגנון חיים בריא. אני חייבת לעשות משהו שנראה קיצוני כי אנחנו חיים בעולם מאוד קיצוני היום". אז בנות, אימהות ואבות, לפני שאתם מגיבים, קחו נשימה עמוקה, הוציאו זמזום מוזר מהפה שאמור להרגיע אתכם וחשבו על הנפש.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית ג'ניפר אניסטון
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.8ציון מבקרים5 / 3.5
Bob Trevino Likes It2בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.2
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.4
The Teacher Who Promised The Sea4המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.0
Il Primo Giorno Della Mia Vita5היום הראשון של חייציון גולשים10 / 8.7
M3GAN 2מייגן 2.0 28 Years Later28 שנה אחרי How To Train Your Dragon 2025הדרקון הראשון שלי Elioאליאו
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט