חלש!!! כמו תמיד, כוכבי על ופירוטכניקה מעולה לא מכפים על עלילה דלוחה שבטח לא מחזיקה סרט של שלש שעות !!
סוף סוף סרט ברמה גבוהה
לא ביקורת: קראתי שהאלימות והזוועה במקור של הומרוס היו קשות יותר מאשר בסרט "האודיסאה".
לא מומלץ בכלל. אלים ברמה של האנימה הכי קיצונית שראיתי (ושם זה היה מצויר), אלימות גרפית בלתי אנושית (תרתי משמע). סצנות מזעזעות ומיותרות לגמרי. מעבר לכך סרט בינוני ונחמד לכל היותר. אין שום הצדקה אגב לראות בקולנוע, אפשר לקבל חוויה זהה בבית, אין נופים או תמונות מיוחדות, הסאונד סתמי. היה מתאים יותר כמיני סדרה. אובר הייפ מטורף.
וואו! כל התשבוחות מוצדקות. בדיוק בשביל זה הקולנוע חי
על מה המהומה? אלים מאד וקניבלי ללא מטרה. רחוק מההשוואות לשר הטבעות המופתי ולסדרת נוקמים. הגעתי עם המון ציפיות ולא משהו
הסרט עשוי היטב לכל אורכו. מאט דיימון משחק נהדר. סרט ארוךךךך ובקצב איטי - קחו לתשומת לבכם. מומלץ!
וואו סרט של כמה אוסקרים, המשחק, התפאורה, הפס קול, היינו מרותקות לאורך כל הסרט והוא ממש לא קצר. אהבנו ממש.
היום ראיתי ב imax סרט במילה אחת ע נ ק
יש סרטים שרואים... ויש סרטים שחווים האודיסאה באיימקס ירושלים היא אחת מחוויות הקולנוע המרשימות שחוויתי. המסך העצום, הסאונד העוצמתי והצילום המהפנט הופכים כל רגע למסע. כבר בסיום מצאתי את עצמי חושב, בא לי לראות אותו שוב. אם אתם אוהבים קולנוע אל תפספסו.
אתמול אחר הצהריים ראינו את הסרט שאורכו כשלוש שעות ברוטו כולל הפסקה (במסגרת שלייקס ) בנתניה. להלן המסקנות : 1. הסרט הוא שילוב של כמה סיפורים מהמיתולוגיה היוונית ןכולל את סיפור הסוס הטרויאני, שירת הסירנות ועוד. 2. המשחק מעולה ובמיוחד של מאט דיימון, אן התוואי ושרליז תרון. 3. הסרט יוצא דופן שכן הוא משתדל להראות את חיי אנשי בית המלוכה והתושבים בתקופה שהתקיימה מלחמת טרויה וחזרתו מרובת התלאות של המלך אודיסאוס מטרויה ליוון. 4. הסרט הזכיר את התלהבותינו בנעורינו של מהסרטים : עשרת הדיברות ובן חור. 5. רצוי להגיע לסרט רעננים ועם שתיה בגלל אורכו. 6. הסרט מלא אפקטים אם כי מעט ילדותיים . 7. הסרט מציג את הנחישות והאמונה של המלך (מאט דיימון) המלכה (אן התוואי) ובנם להמשך ממלכתם. 8. הסרט מומלץ וגדולתו שהוא משכיח ממוחנו למשך כשלוש שעות את בעיות מדינתנו בכלל ובעיותינו האישיות בפרט .
מושלם. יצירת מופת. נולאן הוא היום הבמאי הגדול בעולם. סרט פנטסטי, מדהים ממש. אין סרטים דומים לו.
To big to fall בעקבות ההשקעה, כנראה גם קנו בדרך לא דרך ביקורות נלהבות. אפקטים קולנועיים כמו בכול סרט הרפתקאות, דיאולוגים ילדותיים. סרט להעביר זמן בטיסה.
סרט עוצמתי המבוסס על המיתולוגיה של הומרוס, אודיסאוס הוא דמות מיתולוגית, נינו של הרמס, מלך איתקה, הוא יוצא למלחמה לכבוש טרויה, עוזב את אשתו ובנו הקטן, בדרך חזרה שלקחה שנים רבות, הוא וחייליו עוברים הרפתקאות קשות. תפאורה עוצמתית, משחק מצוין של מאט דיימון. הסרט מאד מצא חן בעיני, מומלץ בחום.
סרט מצויין על אודיסאוס ומלחמת טרויה על פי המיתולוגיה היוונית. מט דיימון - לאוסקר.
ארוך מידי, רועש מידי, לא נאמן למקור, לא מומלץ לבני נוער, לא מצדיק את הביקורות המתפעלות. אופרת סבון עם מפלצות.
ראיתי את הסרט עם אישתי חוויה קולנועית מצולם מדהים הסרט קצת ארוך ומדי וקצת דחוס היה אפשר לעשות 2 סרטים מהסרט הזה... עדיין מומלץ
לא מבין את ההתלהבות .כל מיני דמויות דמיוניות , קאניבליזם לאור יום.מה זאת השטות הזאת?? "יצירה אומנותית של השנה" לא תופס מה אומנות סביב אכילת חלקי אדם..יצאתי אחרי כשעה ותודה לסינימה סיטי שזיכו אותי בשובר לצפייה בסרט אחר בעתיד הקרוב.
רוצו לראות אל תשכחו אטמי אוזניים,מים ונישנושים,זה הסרט הגדול של השנה אם לא יותר… סגנון גלדיאטור כזה (לא בדיוק,בערך) 100
סרט מצויין. תכלס נהננו מאוד. לא וואו. הסרט הסתיים ולא הייתי עם פה פעור. אבל אין ספק שהבמאי עשה עבודה טובה. השחקנים הכי טובים לדעתי היו מאט דיימון ותום הולנד… בסך הכל ממליצה בחום. מהנה מאוד.