חדשות קולנוע וסרטים

מי אמר ש"שלגיה" לילדים? תערוכת אמנות חדשה

18/3/2012
שלח לחבר+ הוסף תגובה
מאת: בן חכים

תערוכת אמנות חדשה על המעשייה המפורסמת של האחים גרים, תיפתח לראשונה בלוס אנג'לס, לכבוד יציאת שני הסרטים השנה - "מראה מראה" ו"שלגיה והצייד", מהאמנית קמיל רוז גרסיה. התערוכה תיערך בגלריה של מישל קון שבלוס אנג'לס ותציג עבודות אותן ניתן גם למצוא בספרם המאוייר החדש של מעשיות האחים גרים, שפורסם לאחרונה על ידי " Harper Design", מדיווח של "הוליווד ריפורטר".

[*]

עבודות צבעי המים שלה, סוריאליסטיות ומצויות בנופים מתעתעים וחולניים, בהם יש לא מעט חייזרים ופנים מעוותות ומפחידות, אבל לדברי גרסיה, היא פשוט שופכת אור על צדדים פחות מוכרים של המעשייה.

"אני חושבת שזה חשוב בשבילי להעביר סוג של אפלוליות שהייתה בסיפור המקורי", אמרה גרסיה. "ישנם כמה סצינות שהוצאו בעריכה בסרט של דיסני. למשל – זה שהמלכה מבקשת מהצייד ללכת להביא את הריאות והכבד של שלגייה כדי שהיא תוכל לאכול אותם".

מפחדים? גם אנחנו.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
Obsession
1אובססיה
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
3.8/5
Michael
2מייקל
ציון גולשים
9.1/10
ציון מבקרים
2.8/5
Reminders of him
3מזכרת ממנו
ציון גולשים
8.7/10
ציון מבקרים
2.0/5
Colours of Time
4צבעי הזמן
ציון גולשים
8.6/10
ציון מבקרים
3.5/5
Passenger
5הנוסע
ציון גולשים
8.5/10
טריילרים חדשים
Ready or Not Here I Comeמי שעומד מאחורי 2,1... How to Make a Killingעשיר רצח One night onlyלגמור את הלילה The Odysseyהאודיסיאה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט