חדשות קולנוע וסרטים

"זרים" בברלין וסאנדנס

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
הסרט הקצר "Strangers" של הבמאים תסריטאים הישראלים ארז תדמור וגיא נתיב , בשיתוף עם חברת "פוקס המאה העשרים", יתחרה בפסטיבל ברלין בקטגוריית פנורמה לסרטים הקצרים. בימים אלה "Strangers" גם מתחרה בקטגוריית הסרטים הקצרים בפסטיבל "סאנדנס" היוקרתי ביוטה בארה"ב. עיתון ה"גארדיאן" הבריטי שיבח היום את הסרט בסיקור מיוחד של הפסטיבל : " ... מותחן מהפנט נטול דיאלוגים שופע בקלוז אפים אפלים עוצרי נשימה באמצעות עריכה משובחת וממסמרת . שווה בכל מחיר. "עלילת הסרט מתרחשת בצרפת ברכבת תחתית, והיא מגוללת מפגש מקרי בין בחור יהודי (גיא לואל) לבין בחור מוסלמי (סמי סמיר). השנאה הבסיסית ביניהם הופכת במהרה לשיתוף פעולה מול חבורת ניאו נאצים שעולה לרכבת ומאיימת על חייהם.
ארז תדמור וגיא נתיב, שניהם בוגרים של המחלקה לקולנוע ב "קמרה אובסקורה", יזכו גם להשתתף בסדנת ה"black market" עם התסריט העלילתי הארוך המשותף שלהם "הבן של אלוהים" בפסטיבל ברלין הנוכחי . סרטיהם הקצרים "מוש" ו"מבול" הוקרנו לאחרונה בפסטיבלים בינלאומיים בארה"ב ובאירופה וזכו בפרסים רבים בשנה האחרונה כולל "דוב הקריסטל" בפסטיבל ברלין 2002.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט