רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

סוסים וסלבריטיז לא ממש הולכים ביחד

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: שרון גל

איך אמרה סבתא של סבתא שלי, "אין חכם כבעל ניסיון" ובכן, נראה שהסלבריטיז הם לא ממש אנשים חכמים ולא לומדים מהניסיון, לא שלהם ולא של אחרים. אחרי שהיו לנו כמה מקרים ממש לא נעימים של כוכבים שנפלו במהלך רכיבה על סוסים, כשהבולטים שבהם זה המקרה של כריסטופר ריב שנפל מסוס בשנת 1995, נשאר משותק ומת בשנת 2004 ולאחרונה מדונה שנפלה ושברה אי אילו עצמות.

בימים האחרונים היו עוד שני סלבריטיז שנפגעו מהחיה הנהדרת ויפהפיה הזאת.

הראשון הוא מתיו ברודריק בן ה- 44. בעלה של שרה ג'סיקה פארקר אותו ראינו לאחרונה ב "המפיקים". הוא כרגע נמצא בחופשה באירלנד (ממש חופשה שנהרסה) וביום ראשון, כשרכב על סוס, הוא נפל ממנו ושבר את עצם הבריח.

[*]

מתיו ושרה בגיעו מהר מאוד לבית החולים, שם הוא נבדק ושוחרר אחרי כמה שעות. "הוא בסדר גמור, יש לו רק כאב" אמר איש יחסי הציבור שלו.

המזל האיר קצת פחות פנים לברברה בך, פעם דוגמנית / שחקנית סקסית (המרגלת שאהבה אותי, איש המערות) והיום ידועה בעיקר כאשתו של רינגו סטאר.

[*]

היא הגיעה לבית חולים אחרי שאתמול (שני) סוס בעט בה ושבר לה את הרגל. בך, שכבר לא כל כך צעירה (59 ליתר דיוק) עברה ניתוח בבית החולים הלונדוני שם היא נמצאת עכשיו ומתאוששת.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.6ציון מבקרים5 / 3.5
Under the Shadow of the Sun2מתחת לצל של השמשציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.6
Bob Trevino Likes It3בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.1
Irenas Vow4השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.3
Out of the Nest5צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Bring Her Backלהחזיר אותה The Naked Gunהאקדח מת מצחוק Fantastic Four First Stepsארבעת המופלאים: צעדים ראשונים Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט