חדשות קולנוע וסרטים

yes משיקה – yes video box

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
החל מיום שני ה- 14.6 משיקה yes שירות חדש – yes video box אשר יחליף את שירות ה- yes show . השירות החדש יאפשר ללקוחות לבחור ולהזמין סרטים, מתוך מאגר עשיר יותר ומגוון של סרטים חדשים ואטרקטיביים ובזמינות גבוהה יותר מזו שהיתה עד כה.השירות החדש יפעל באפיק 15 ויאפשר ללקוחות להנות מממשק משתמש חדש ונוח. באמצעות הממשק החדש יוכלו הצופים לקרוא תקצירים על הסרטים המשודרים כעת, לצפות בקטלוג הסרטים אשר ישודרו בוידאו בוקס במהלך החודש ולהזמין מנויים.

המנוי המוצע ללקוחות yes עם תחילת השירות הוא, 7 סרטים במחיר של 99 ₪ בשני תשלומים. את הסרטים ניתן להזמין באמצעות השלט ובאמצעות המענה הטלפוני האוטומטי. עלות הזמנת סרט 17 ₪.
בין הסרטים המוצעים בחודש יוני: "לא רק בלונדיניות 2" עם ריס וית'רספון, "ברוס הגדול מכולם" עם ג'ים קארי , "סולאריס" - הגרסה החדשה עם ג'ורג' קלוני, "דמעות של שמש" עם ברוס ויליס, "תא טלפון" עם קולין פארל ועוד.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית ריס וויתרספון
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
F11פורמולה 1ציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 3.5
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.0ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט