רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

ניקול קידמן: "הגירושים, אשמתי"

שלח לחבר הוסף תגובה
הם היו הזוג הכי חם של הוליווד במשך 10 שנים. ניקול קידמן וטום קרוז שיתפו פעולה בשלושה סרטים וסיפקו כותרות רבות לטורי הרכילויות במשך השנים. כאשר הודיעו השניים כי הם מתגרשים, הדבר הגיע בהפתעה והיכה בהוליווד כרעם ביום בהיר. במשך תקופה ארוכה שמרו בני הזוג על ענן של סודיות בקשר לסיבה האמיתית לגירושים. כעת החליטה ניקול קידמן כי הגיע הזמן לדבר.השחקנית אמרה בראיון שפורסם בגליון האחרון של "ואניטי פיייר" כי הגירושים הם אשמתה וכי הסיבה האמיתית לגירושים הוא הקריירה שלה. קידמן טוענת כי הרצון שלה להיות שחקנית רצינית שתזכה להערכת אנשי המקצוע והקהל גרמו לכך שמערכת הנישואים שלה עם טום התפרקה.
עכשיו, שקידמן זוכה להערכת המבקרים והיא אחת השחקניות הנחשבות והקופתיות היא מבינה מהו המחיר הכבד שנאלצה לשלם. "כל הזמן הרגשתי שאני לא מספיק מוכשרת ושאין לי זכות קיום לבד". אמרה בראיון "לא הייתי ניקול קידמן, תמיד הייתי אשתו של טום קרוז ולא יכולתי לסבול את זה, אל רציתי קריירה ענקית כמו שיש לי והיום בוודאי הייתי בוחרת להישאר נשואה ועם המשפחה שלי במקום הקריירה אבל זה לא מה שהיה, והבחירה נעשתה, אני מניחה שזה היה קורה בכל מקרה".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.6ציון מבקרים5 / 3.5
Under the Shadow of the Sun2מתחת לצל של השמשציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.6
Bob Trevino Likes It3בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.1
Irenas Vow4השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.3
Out of the Nest5צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Bring Her Backלהחזיר אותה The Naked Gunהאקדח מת מצחוק Fantastic Four First Stepsארבעת המופלאים: צעדים ראשונים Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט