רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

הסוד של ג'יימס גנדולפיני

שלח לחבר הוסף תגובה
ג'יימס גנדולפיני, אותו אנו מכירים בעיקר כטוני סופרנו בסדרה המצליחה "הסופרנוס" מנסה לשמור על עברו בסוד ולעיתים רחוקות מדבר על נערותו. את גנדולפיני נוכל לראות החל מהיום על מסכינו לצידו של רוברט רדפורד בסרט "המבצר האחרון".מסתבר כי גנדולפיני גדל באותה שכונה בה גדל ג'ון טראבולטה ואביו אפילו נהג לקנות צמיגים מאביו של טראבולטה. עיתונאי שהעמיק וחקר את חייו של ג'יימס גילה כי הבחור החיל לשחק רק בגלל שבחוג למשחק היו בחורות חמודות. עוד עובדה שהצליחו לגלות היא כי גנדולפיני נהג לנהל מועדון לילה, בדיוק כמו דמותו בסדרה "הסופרנוס".
ג'יימס גנדולפיני החל ללמוד משחק בעיקר בכדי לפגוש בחורות, זאת על פי עדויות מורים וחברים לכיתה שטוענים שאומנם הוא היה מאוד מוכשר וטבעי אבל לא הקדיש את כל כולו למשחק. הוא ניהל מועדון לילה שנקרא "עיניים פרטיות" ורק לאחר שחבר הזמין אותו להצטרף לשעת משחק הוא גילה מחדש את אהבתו האמיתית.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט