רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

משפחת בקהאם - "תעזבו אותנו בשקט!"

שלח לחבר הוסף תגובה
דיוויד בקהאם יצא בקריאה נרגשת ונזעמת אל העיתונאים. הוא ביקש מהם שיפסיקו להמציא עליו ועל אישתו, ויקטוריה בקהאם כל מיני סיפורים. הקריאה באה לאחר שלפני מספר ימים פורסמו כתבות שטענו כי הנישואין שלהם במשבר. בכתבה האחרונה פורסם כי ויקטוריה נתנה לבעלה הכדורגלן אולטימטום. או שהוא עוזב את הקבוצה הספרדית בה הוא משחק או שהיא עוזבת אותו.בראיון שנתן בקהאם לאחרונה הוא אמר כי כל הרעיון והסיפור מצוצים מהאצבע וכי הכל בסדר בינו ובין ויקטוריה. "הסיפור הזה הוא ממש לא נכון. אשתי היא אדם מאוד מסור לילדיו, בעלה, סבה ועוד. אנחנו ממש מאושרים כאן במדריד. אנשים צריכים להבין את זה ולהפסיק להציק לנו". (לחצו על התמונה של בקהאם בכדי לראות את הזוג המאושר).
"נמאס גם לצאת לעיתונות כל פעם ולהתגונן" ממשיך בקהאם. "אחת ולתמיד. אני אוהב את אשתי, אשתי אוהבת אותי ואין לנו שום סוד גדול וכמוס. אנחנו מסתדרים מצויין.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
F11פורמולה 1ציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 3.5
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.0ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט