רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

למה קראה גווינית' לבת שלה תפוח?

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
לפני מספר ימים דיווחנו לכם כי השחקנית גווינית' פאלטרו הפכה לאם טרייה וכי היא ובעלה,כריס מרטין מלהקת קולדפליי מאושרים עד הגג. מרטין אמר כי הוא וגווינית' מרגישים "כאילו אנחנו 300 מייל מעל הירח". מה שהאוהדים הרבים (וכמה אמהות מזועזעות) לא ממש הבינו, זה את העובדה שזוג ההורים בחרו לקרוא לבת שלהם "תפוח" (apple). בדיקה קצרה מעלה כי השם הזה, למרות שיגרום ללא מעט בעיות פסיכולוגיות לילדה, הוא לא מאוד מקורי.מסתבר שבסביבתם הקרובה של גווינית' ומרטין יש לפחות עוד שתי בנות עם השם הזה. סוכן המכירות של כריס מרטין קרא ככה לבת שלו וגם פיטר פארלי, אחד מהאחים פארלי שביימו את פאלטרו בקומדיה "הפנטסיה של האל", קרא ככה לבתו. מרטין ופאלטרו טוענים במרץ כי כל העניין הזה הוא מקרי לחלוטין וכי הם חשבו על השם של הבת לבד. אבל מקורות יודעי דבר טוענים, כי לפחות במקרה של מרטין, הוא התקשר לסוכן שלו וביקש רשות להשתמש בשם.
כריס מרטין לא מתכוון לתת פרשנויות לשם שנבחר: "זה פשוט שם מגניב" הוא אמר לעיתונאים שניסו להוציא ממנו תשובה רצינית יותר. מרטין וגווינית' מקבלים אורחים בימים אלו שבאים לברך את הזוג המאושר ולהציץ בתינוקת המדוברת. הם מקבלים הרבה מאוד מתנות ואחד האורחים היה מקורי והביא להם סלסלה גדולה של תפוחים.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
F11פורמולה 1ציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 3.5
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.0ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט