רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

ג'ייק ג'ילנהול זקוק לאהבה

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
נראה כי ג'ייק ג'ילנהול זקוק לאהבה, וכל עוד אין לו חברה קבועה (או לפחות לא אחת שאני יודעת עליה) כנראה שהוא יאל למצוא את האהבה את חבריו הגבריים. אין פלא שכל פעם כשג'ייק נפגש עם אחד החברים שלו הוא מייד מחבק אותו.

הנה קחו לדוגמא תמונות שצולמו ממש לא מזמן. המקום, בברלי הילס קליפורניה, ג'ייק יוצא מביתו, עם פרצוף שעיר (שממש לא מתאים לו לדעתי), טרנינג פשוט נעלי התעמלות, נפגש עם אחד החברים שלו (שאני לא מצליחה לזהות) חיבק, דיבר, קישקש, צחקק וחזר לו לביתו.

ג'ילנהול, בן ה- 25, התוודה לא אחת כי צילומי הסרט שהעלה אותו על המפה, "הר ברוקבק" לא היו לו נעימים. לא, לא רק בגלל שהוא היה צריך להתנשק עם הית' לאדג'ר, אלא בגלל שהוא כל הזמן ציפה לגילויי חיבה מהבמאי ולא קיבל אותם.

בראיון שנתן לא מכבר אמר שהוא הרגיש כי ברגע שהם התחילו לצלם את הסרט הבמאי, אנג לי, התעלם מהם והיה מאוד קשוח. "אני לא יודע למה, אבל אני חושב שבאופן מודע ובכוונה אנג לי גורם לך להרגיש לא הכי נוח בזמן הצילומים" הוא אומר.

"אתמול ניפגשתי אתו והוא אמר לי שהוא ממש נהנה בזמן הצילומים של הסרט שזה באמת מצחיק כי להית' ולי עשיית הסרט הייתה דבר מאד קשה. אני לא חושב ש"הנאה" היא המילה הראשונה שבה הייתי מתאר את חווית הצילומים".

נו טוב, הצלחת לגרום לנו לרחם עליך. וכעת...לתמונות:

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]
תגובותהוסף תגובה
1oh Jake Jake, all you gotta do is ask. Talk to me, I'm. Communication is the key word :-) Ronnie Tai (29) | 04/05/2006 08:47:31
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט