רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

אידריס אלבה נכנס לרשימת האנשים הסקסיים עלי אדמות

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
רשימת השחקנים הסקסיים ביותר עלי אדמות של מגזין "פיפל" פורסמה ולצד הזוכה בתואר הראשון, פורסמו גם שמות חדשים, אחד מהם הוא של השחקן העולה אידריס אלבה, שלאחרונה אפשר היה לראותו בסרט "מנדלה".

[*]

המקום הראשון של מגזין "פיפל", הולך אל... הסולן הראשי של להקת "Maroon5", אשר הוכתר על ידי מגזין "פיפל" כגבר הסקסי ביותר עלי אדמות וחוטף את הכתר מצ'יינינג טייטום, שקיבל את התואר בשנה שעברה. לוין, נשוי לדוגמנית ויקטוריה סיקרט, בטי פרינסלו.

[*]

הוא אמר על הזכייה שלו: "כמוסיקאי, יש לך חלום לזכות ב'גראמי', אבל אני לא באמת חשבתי שזה יכול לקרות הייתי פשוט נדהם והמום וזה נראה היה כמעט כאילו הם צוחקים. אבל הם לא, אז זה מגניב".

על הכושר שלו: הוא אומר שפשוט יוגה וספינינג עושים את העבודה עבורו.

עוד הגיעו לרשימה: לוק בראיין, ג'ימי פאלון, ברונו מארס, ג'סטין טימברלייק, כריס פיין ודיוויד בקהאם. בין ההימורים לקבלת התואר הנכסף היו אלו שניבאו כי ריאן גוסלינג יזכה במקום הראשון, מה שלא קרה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט