רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

קידמן ומגוואייר - "אנחנו סתם ידידים"

שלח לחבר הוסף תגובה
לאחרונה פרסמנו כי ניקול קידמן בילתה סוף שבוע מבודד בביתו של טובי מגוואייר, שמשחק בתפקיד הראשי בסרט 'ספיידרמן'. השמועות על הרומן בין השניים הצית את דמיונם של בעלי טורי הרכילות ההוליוודים. אולם לאחרונה, לאור הפרסומים הרבים יצאו השניים בהצהרות, אותן שמענו אלפי פעמים במקרים קודמים, "אנחנו רק חברים".הדוברת של ניקול טוענת כי לשחקנית בת ה- 34 ולשחקן הצעיר בן ה- 26 יש מערכת יחסים אפלטונית לחלוטין וכי הם סתם ידידים. כל זאת למרות ההשערות כי קידמן אפילו הפסיקה את צילומי סרטה החדש, אותו היא מצלמת בקנדה, בכדי לטוס ללוס אנג'לס להיות לצידו של טובי. "הם מכירים הרבה זמן" טוענת הדוברת. "ונכון, היא בלתה אצלו סוף שבוע שלם, אז מה, אין סיפור, נקודה".
הדובר של מגוואייר פרט אפילו פחות: "הם חברים ומידי פעם יוצא להם להיפגש". זו לא הפעם הראשונה שנאלץ הדובר של טובי לצאת להגנתו, במהלך צילומי 'ספיידרמן' נפוצו שמועות כי הוא התאהב ויוצא עם השחקנית קריסטין דאנסט שמגלמת את מרי ג'יין, אולם שני השחקנים הכחישו את הידיעות הללו.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית טובי מגוויר
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
A Normal Family1משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines2יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming3כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran4לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.0ציון מבקרים5 / 3.6
MI8 The Final Reckoning5משימה בלתי אפשרית: חשבון סופיציון גולשים10 / 7.7ציון מבקרים5 / 2.9
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט