אם להגיד את האמת, ממש נהניתי מהעיר הזאת. השילוב בין ז׳אנרים שפשוט לא רגילים לראות בקולנוע הישראלי, יחד עם הנאמברים המוזיקליים, הרגיש כמו הוכחה שאפשר לצאת מהקופסה ולכוון הרבה יותר גבוה ממה שאולי חשבו שאפשר לעשות כאן. לצערי, לא הרגשתי שום דבר מזה בתיכון מגשימים. לעומת העיר הזאת, שהרגיש כמו סרט שגם צעירים וגם מבוגרים יכולים להיכנס אליו, תיכון מגשימים הבהיר לי די מהר שהוא מיועד לקהל מאוד מסוים ואני פשוט לא חלק ממנו. העלילה והדמויות מרגישות כאילו נלקחו מנוסחת דיסני, ולא בקטע הטוב, ורוב השירים לא הצליחו לבלוט אחד מהשני והתחילו להרגיש כמו וריאציות על אותו הדבר. אבל ברגע שנכנסות דמויות בשם ״סקיבידי טוילט״, הבנתי שאולי מלכתחילה פשוט לא הייתי אמור לשבת מול המסך הזה.
חלק מהטקסטים בהחלט לא מתאימים לבני 12. זה סרט שמיועד לגילאים מאוד ספציפיים של תלמידי תיכון. למרות זאת דיי נהניתי ממנו.
חשבתי שנכנסתי לסרט נעורים בסגנון ראפ המתאים למופע קצר.קיויתי למשב רוח רענן.זה לא.ביזבוז גמור של כישרונות צעירים,אם היה לפחות סיפור מעניין אז זהו שלא.הכניסו את קרן הדר,זמרת האופרה לתפקיד מיותר.למה?אוסף של מילים גסות.אם הסרט הוא על תיכון,למה התירו לילדים בני 12 לצפות? יצאתי באמצע משיעמום.לא מומלץ!
מדובר בסרט נעורים מוסיקלי, כאשר אופי המוסיקה ספק אם תתאים לכל צופה.אני ממש לא התחברתי לתסריט ולמוסיקה אך זה לא אומר שלא יהיו צופים שכן ימצאו עניין במוסיקה המיוחדת והתסריט.לסיכום, מאכזב!!