חדשות קולנוע וסרטים

ליסה מרי פרסלי מתביישת בבעלה לשעבר מייקל ג'קסון

שלח לחבר הוסף תגובה
ליסה מרי פרסלי אמרה שהיא "לא גאה" בנישואיה הקצרים לזמר הפופ הנודע מייקל גקסון. ביתו של האגדה המוזיקלית אלביס פרסלי היתה נשואה למייקל ג'קסון במשך 19 חודשים ממאי 1994. בראיון שנתנה אתמול למגזין "רולינג סטון" אמרה פרסלי שהיא מאד נמשכה לחייו המסתוריים של מייקל ושהיא רצתה לעזור ולדחות את הטענות שהועלו כלפיו בעניין ניצול מיני של ילדים." אני לא יכולה לומר מה היו כוונותיו, אבל אני יכולה לומר שאני התאהבתי בו בצורה אבסולוטית ונכנסתי כל כולי לתוך מערכת היחסים הזאת שאני כבר לגמרי לא גאה בה " הזוג נראה הרבה פעמים ביחד בציבור ואפילו זכורה נשיקה בשידור חי על הבמה במהלך טקס חלוקת פרסי ה – MTV בשנת 1994. פרסלי מספרת בראיון שבעלה היה נעלם בסופי השבוע באופן קבוע, ושהיא מאד כעסה עליו כאשר אמר באחד הפעמים שבהם התראיין שאבא שלה עבר ניתוח פלסטי באף. " אני לא רוצה ללכלך על מייקל, אני יודעת שאנשים מאד מתעניינים לדעת מה באמת היה שם ואני מנסה לספר הכל מבלי להפוך אותו לאדם רע "
ליסה מרי פרסלי נמצאת עכשיו בעיצומו של מסע יחסי ציבור לאלבום סולו חדש שהוציאה לאחרונה. באוקטובר 2002 התחתנה פרסלי עם השחקן ניקולס קיי'ג אך הנישואים היו קצרים והחזיקו 107 יום. מייקל ג'קסון כזכור נמצא בימים אילה בעיצומה של שערורייה אחרת בעקבות הסרט שפורסם על חייו לאחרונה בו הוא נראה בחברתם של ילדים קטינים אשר אחד מהם מספר שהוא ישן איתו בחדר.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט