חדשות קולנוע וסרטים

יש המנחה החדשה ל"אקזיט": שרי גבעתי

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
בתום אודישנים ארוכים, נבחרה המנחה החדשה ב"אקזיט": שרי גבעתי. גבעתי בת ה- 22, תשתלב ב"אקזיט" כבר מיום א' הקרוב (3.7) במתכונת הקיץ החדשה של התכנית, שתצולם בוילה קיצית.

גבעתי היא דוגמנית, שחקנית ואמנית שבארבע השנים האחרונות התגוררה בניו יורק. באחרונה התקבלה לתפקיד אורח בסדרה "חוק וסדר - מדור מיוחד", שם הופיעה בתפקיד מלצרית שהיתה עדת ראייה לפשע מין. בניו יורק היא מיוצגת בסוכנות ID MODELS ובסוכנות השחקנים CED הנחשבת לאחת מעשר הסוכנויות המובילות בעולם, ולומדת משחק ב- HB STUDIO. בחודשיים האחרונים הצטלמה לשני סרטים עצמאיים - באחד מהם היא מככבת בתפקיד הראשי.

במאי האחרון, היא הציגה את תערוכת הציורים השלישית שלה בניו יורק, שנושאה חדירה לפרטיות. באוקטובר תוצג התערוכה גם בפריז.

בישראל הופיעה בפינה בתוכנית הלילה של אסף הראל כסטפני, כתבת בידור הוליוודית המדווחת בציניות על עלילות הישראלים בניכר, וגם ככתבת "y בעשר" של מתחרינו בלוויין.

"אקזיט" משודרת בימים א'-ה' ב 17:45 בערוץ HOT3
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
F11פורמולה 1ציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 3.5
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.0ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט