רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

עם מי הולכת פריס הילטון לישון (לא עם גברים)?

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: שרון גל

פריס הילטון הודיעה בחגיגיות לפני מספר חודשים שהיא מפסיקה לעשות סקס עם גברים. לא, היא לא מתחילה לעשות סקס עם נשים היא פשוט לא עושה סקס וזהו. זו גם דרך לשנות תדמית.

אבל מה לעשות שהילטון לא אוהבת לישון לבד. אז לאחרונה היא הודתה בראיון שנתנה שהיא מצאה את התחליף המושלם לגבר...הקוף שלה.

כן, כן, זה מה שאתם וקוראי המגאזין "קוסמופוליטן" מנסים לקלוט לעכל ולהבין, פריס הילטון הולכת לישון כל לילה עם חיית המחמד שלה, קופיף קטן וחמוד.

"אני לא עושה סקס אלא אם אני נמצאת בתוך מערכת יחסים, אני לא נערה של סטוצים. כנראה שאני ממש שמרנית כשמגיעים לנושא הזה. אז נכון, נישקתי לא מעט גברים, אז מה, אני אוהבת להתנשק, אבל זהו, זה לא עבר מעבר לזה".

"אני לא הולכת הביתה עם אף גבר ואני גם לא מביאה אלי הביתה אף אחד. אני הולכת לישון עם חיות המחמד שלי, כמו הקופה שיש לי, בריג'יט ברדו.

וממה שידוע לי אז להילטון יש מבחר לא קטן. להוציא הקופיף יש לה כמה וכמה כלבים, תוכי וחמוס.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Flow1עם הזרםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.6
The Teacher Who Promised The Sea2המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 3.0
Cabaret Total3מופע טוטאלציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.4
Halisa4חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6
Novocaine5חסין כאבציון גולשים10 / 8.7
Elioאליאו MI8 The Final Reckoningמשימה בלתי אפשרית: חשבון סופי Thunderboltsת'אנדרבולטס Until Dawnעד הזריחה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט