רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

מדונה וגווינית' פאלטרו – ברוגז ברוגז לעולם?!

שלח לחבר הוסף תגובה
עובדה ידועה היא כי הזמרת מדונה והשחקנית גווינית' פאלטרו הן חברות טובות. אולם נראה כי הדבר הזה עומד להשתנות. מסתבר שלמדונה קצת נמאס מגווינית' שלטענתה חייבת להעתיק כל דבר שהיא עושה. נראה גם כי מדונה מצאה לה חברה חדשה ומעדיפה להעביר את רוב זמנה עם השחקנית דמי מור."למדונה נמאס שגווינית' מעתיקה כל דבר שהיא עושה" מספר מקור המקורב לשחקנית. "היא מעתיקה הכל, היא לובשת את אותם הבגדים ואפילו יוצאת עם בחורים שמדונה יצאה איתם בעבר. הזמרת בהחלט ציננה את מערכת היחסים שלה עם השחקנית בחודשים האחרונים".
המקור טוען כי גם לגיל יש כאן עניין. מדונה היא בת 44 ואילו גווינית' היא בת 30. בימים אלו מסתובבת מדונה הרבה יחד עם דמי מור (40) אותה פגשה בשיעורי הקבלה שלה. "הן נפגשות ממש הרבה בשבועות האחרונים, לפחות פעמיים בשבוע. הן תמיד היו ידידות אבל עכשיו הן ממש חברות קרובות".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט