רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

בריטני ספירס: לא איכפת לי מה אנשים חושבים!

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
לנסיכת פופ בריטני ספירס לא ממש איכפת מה חושבים אנשים אחרים על החלטתה המפתיעה להתחתן עם חברה קווין פדרליין לאחר שלושה חודשי זוגיות בלבד. הזמרת התאהבה ברקדן אחרי שלדבריה "נישקה הרבה צפרדעים" והגדירה את מערכת יחסים שלה עם האקס המיתולוגי ג'סטין טימברלייק כ"תרגול לקראת הדבר האמיתי" עם פדרליין. ספירס בת ה-22 אמרה: "מדובר בחיים שלי ולא איכפת לי מה אנשים אחרים חושבים. אני אוהבת את הבחור הזה. ברגע שפגשתי אותו ידעתי שהוא האחד והיחיד. אני מאחלת לאנשים אחרים שיקרה להם מה שקרה לי. נישקתי הרבה צפרדעים בחיי ועכשיו יש לי את נסיך שלי. מצאתי את ה"והם חיו באושר עד עצם היום זה" שלי. אהבות אחרות שלי היו כמו כלבלבים. הן היו תרגול של הדבר האמיתי. אני מרגישה הכל. אני מתרגשת. גאה. מאושרת".בקשר לנישואיה בינואר השנה לידידה ג'ייסון אלכסנדר שבוטלו אחרי 55 שעות בלבד אמרה הזמרת: "לא היה לי מושג שיעשו מזה כזה עניין גדול. זה היה ממש "איחס". לא אהבתי אותו בכלל. הוא היה ידיד שלי והשתגענו בווגאס. כך שלהתחתן עם קווין היה הדבר האחרון שחשבתי לעשות. אבל אז אמרתי: "יודעת מה? אלה חיים שלי ולא איכפת לי מה אנשים חושבים. אני אתחתן . אני אוהבת אותו".
השמועות האחרונות בהוליווד גורסות כי החתונה המדוברת תתקיים ב-16 בנובמבר בעיר הולדתה של בריטני במדינת לואיזיאנה או בלוס-אנג'לס.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט