רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

אגירלה מתמסחרת ואשאנטי נוסעת לארץ עוץ

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
נראה שהזמרת קריסטינה אגילרה לא מסתפקת בשירה והחליטה להרחיב את תחומי עיסוקיה. לפני מספר ימים היא חתמה על חוזה שנותן לה זכות בלעדית להשתמש בשמה שיופיע על גבי 450 מוצרים שונים. לדבריו של נציג לשכת הפטנטים ושמות מסחריים האמריקאית, מוצרים רבים הנושאים את שמה ותמונתה של הזמרת, כמו מוצרי חשמל וקוסמטיקה יופיעו בקרוב על מדפים.

"קריסטינה היא אשת עסקים מוכשרת. זה ממש פשע לא לנצל את כל אפשרויות המסחריות והשיווקיות והיא כבר תנצל את הזדמנות שלה, זה בטוח!", אמר מקור המקורב לזמרת.אשאנטי בארץ עוץ

זמרת R&B אשאנטי יחד עם "החבובות" תשחק בעיבוד לסרט הקלאסי משנת 1939 "הקוסם מארץ עוץ". הסרט, בו ישחקו שחקנים אמתיים והחבובות ייקרא בהתאם "The Muppet's Wizard of Oz". נזכיר כי בסרט המקורי שיחקה 'גודי גארלנד בתור דורותי שמוצאת את עמצה בארץ עוץ ויוצאת לחפש את הקוסם הגדול.

בסרט החדש יככבו גם קווין לטיפה ("שיקגו") וקוונטין טרנטינו בתפקיד עצמו. אשאנטי תגלם את דורוטי ותשיר את שיר הנושא "מעבר לקשת" שנבחר לא מזמן לשיר הטוב ביותר של הקולנוע בכל הזמנים.

"השתדלנו מאוד לא לפספס אף אחד מאותם אלמנטים שבתקווה יהפכו את הסרט לפצצת רייטינג, ובנוסף הזמנו כוכבים שישחקו בתפקידים לא כ"כ רגילים", אמר סגן נשיא חברת Muppets Holding Company.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט