רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

פמלה אנדרסון לא מצטלמת עם קופים

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
פמלה אנדרסון, פצצת מין בעבר ובהווה, לא הסכימה להצטלם בסצינה מתוך הסדרה STACKED מכיוון שהבמאי רצה שהיא תצטלם עם קוף שימפנזה. זה לא שאנדרסון חוששת שמה הקוף יגנוב לה את ההצגה, אלא שהיא חוששת שההפקה לא מטפלת כראוי בחיה. כידוע, אנדרסון, חובבת חיות מושבעת, היא אחת מהחברים הבולטים שפועלים יחד עם ארגון 'תנו לחיות לחיות', היא יוצאת בקמפייינים נגד אכילת בשר, נגד לבישת בגדים מעור אמיתי או מפרווה אמיתית ומגיע לכל כנס שהארגון מציע לה.

בסדרה STACKED מגלם השחקן כריסטופר לויד, שלעד יישאר בתודעה שלנו כדוקטור אמט בראון מסדרת סרטי 'בחזרה לעתיד'...מדען, ששולח כל מיני חיות לחלל החיצון וסובל מרגשי אשמה בגלל זה. אנדרסון, שקראה את התסריט התלהבה מהרעיון שהיא תוכל לצאת נגד ניסויים בבעלי חיים בסדרה שיש לה חשיפה ענקית, אבל לא הסכימה להצטלם עם קוף אמיתי.

"היא דרשה שהקוף יוחלף" נמסר לאתר הרכילות "הסקופ", "אנדרסון לא הסכימה להצטלם עם קוף אמיתי". בסופו של דבר, אחרי התייעצות עם התסריטאי, החליטו להחליף את הקוף ברובוט. בהפקה פחות מרוצים, פמלה אנדרסון בשמיים: "החלפנו את הקוף ברובוט, ולדעתי זה יצא הרבה יותר מצחיק, כי עכשיו זה נראה כמו קטע מסרט מדע בדיוני קלאסי".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט