רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

ככה נראה סנדק אמיתי

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
נראה כי השהות ב"הר ברוקבק" עשתה טוב ליחסים שבין הית' לאדג'ר בן ה- 26 וג'ייק גילנהול בן ה- 25. למרות שבתוכנית של אופרה וינפרי הודו שבהתחלה לא סבלו אחד את השני. עכשיו הם אחוקים והית' שהפך לא מכבר לאבא ביקש מידידו הטוב להיות הסנדק, ג'ייק בעל העיניים הכחולות והגדולות הסכים מייד.

ג'ילנהול, שזכה בפרס שחקן המשנה בטקס האקדמיה הבריטית לא מזמן אמר שהוא והית' חברים מאוד קרובים: "עשיית 'הר ברוקבק' הייתה מאוד אינטנסיבית בשבילנו ומאוד קירבה ביננו, אני אפילו הסנדק של בתו בת הארבעה חודשים מתילדה ואני מחשיב את זה ככבוד גדול".

אין פלא שכל צלמי ההפראצ'י רוצים לצלם את ג'ייק ולא משנה מה הוא עושה, רק לפני כמה ימים צצו ברשת תמונות שלו עושה ג'וגינג ותוך כדי מדבר בטלפון. חשבתי אם להעלות או לא, אבל נראה לי שיש מספיק אוהדי ג'ייק שם בחוץ שגם התמונות הללו יעוררו את עניינכם.

אז בבקשה, גוללו את הדף למטה.

[*]

[*]
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט