רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

ג'וש הארטנט חושף ישבן

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: שרון גל

אם הייתם בניו יורק, או יותר נכון באחד המועדונים היותר יוקרתיים בניו יורק בשבוע שעבר ניחונה לכם הפתעה נחמדה. אחד הכוכבים הדולים והחתיכים של הוליווד חשף לחי וגם לחיים מישבנו ולא התרגש לשנייה.

דמיינו לעצמכם את הסיטואציה הבאה. מועדון היוקרה "ביאטריס אין" בניו יורק. שעת לילה מאוחרת, רחבת הריקודים מלאה בכל המי ומי וביניהם השחקן הצעיר והחתיך ג'וש הארטנט (הדליה השחורה, להרוג את המזל).

האורחים, שמן הסתם לא הורידו עיניהם מהבחורון, שמו לב שמכנסיו, שהיו קצת גדולות עליו, מוצאות את דרכן אל עבר הרצפה סנטימטר אחר סנטימטר כשהן מגלות אל לחיי ישבנו.

כשהמכנסיים כבר לא השאירו מקום לדימיון, החליט אחד הרוקדים להסב את תשומת ליבו של הארטנט. השחקן היה הכי נחמד בעולם, הודה לאותו רוקד אבל באותה נשימה אמר שממש לא איכפת לו: "זה בסדר גמור" אמר הארטנט "אני אף פעם לא לובש תחתונים". והמשיך לרקוד.

או קי, אני רוצה לדעת מי הבאונסר של המועדון הזה ולשחד אותו שיספר לי מתי הארטנט מגיע לשם שוב, אני מייד לוקחת טיסה ישירה וגורמת לבחור לרקוד עד אור הבוקר.
תגובותהוסף תגובה
1ת-כ-ל-ס מל (18) | 10/07/2007 11:15:11
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.8ציון מבקרים5 / 3.5
Bob Trevino Likes It2בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.2
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.4
The Teacher Who Promised The Sea4המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.0
Cabaret Total5מופע טוטאלציון גולשים10 / 8.9ציון מבקרים5 / 4.3
M3GAN 2מייגן 2.0 28 Years Later28 שנה אחרי How To Train Your Dragon 2025הדרקון הראשון שלי Elioאליאו
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט