מסיבת רווקות ביקורת סרט

Bridesmaids Movie Review

תמונת מבקר
יאיר הוכנר על "מסיבת רווקות":
"קורע מצחוק"
full starfull starfull starfull starempty star"קורע מצחוק"
ביקורת סרט למסיבת רווקות מאת יאיר הוכנר • מבקר ראשי
פוסטר Bridesmaids
משחק רוז בירן, כריסטן ווייג, מאיה רודולף, ג'ון האם, מליסה מק'רתי, אלי קמפר, מאט לוקאס, ג'ייל קלייבורג במאי/ת פול פייג'  
קומדיה
סרט ארכיון   שלח סרט לחבר - Send Movie שלח/י
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
373 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
6.9/10
?
מדד פופולריות
/10
?
היכן תצפו
69.7% בקולנוע
20.8% בבית
איפה תצפו? 307 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
7.2מומלץSeret Score

בדרך כלל הקונוטציות לסרטי בנות הן רומנטיקה קיטשית, שחקניות מתוקות עד אימה, והמון דבק סכריני בצבע ורוד, מהסוג שיצר כוכבות קולנוע כגון סנדרה בולוק, ג'וליה רוברטס וקייט הדסון. "מסיבת רווקות" מנסה להמציא את הז'אנר מחדש. הנושא הבנאלי של חתונה מתקרבת והשושבינה הרווקה המתקנאת בחברתה נטבל בתוך שלולית עמוסה בהפרשות שונות, הומור שנון ובעיקר שחקניות נפלאות.קריסטין וויג המוכרת בעיקר מתוכנית המערכונים הוותיקה "סאטרדי נייט לייב" גם כתבה את התסריט המשעשע. הסרט עוקב אחרי רווקה שנאלצת לחזור לגור עם אמה אחרי ששותפיה לדירה זרקו אותה, המאפיה שלה נסגרה בעקבות המשבר הכלכלי, והגבר שאיתו היא שוכבת (ג'ון האם – הגברים משדרות מדיסון) לא מעוניין בה מעבר לתפקיד היזיזה. בנוסף לכל הצרות, חברתה הטובה ביותר (מיה רודולף) מודיעה לה שהיא מתחתנת ושתפקיד השושבינה הראשית הוא שלה.
למי שלא בקיא, השושבינה הראשית היא זאת שאחראית למסיבת הרווקות ולשאר האירועים הקשורים לכלה ולשאר השושבינות המיועדות. כדי להמתיק את הסיטואציה הקשה גם כך היא נאלצת להתמודד עם שושבינות אחרות, אחת מהן היא החברה החדשה והעשירה כקורח (רוז ביירן) שעושה הכל כדי לגנוב לעצמה את התפקיד.התוצאה היא מאבק מצחיק מאוד בין שתי נשים שעולמן ריק לחלוטין מסיבות שונות ובעצם מנסות למלא אותו בעזרת אותה חתונה. יש גם סיפור על שוטר תנועה מקסים, אחותו של החתן השחקנית מליסה מקארתי, שגונבת את ההצגה ועוד שתי שושבינות נשואות לא באושר ולא בעושר המוצאות נחמה אחת בשנייה. "מסיבת רווקות" או בשמו המקורי "השושבינות" הוא כרגע הקומדיה המסחרית ההוליוודית המוצלחת של הקיץ.
ב-"מסיבת רווקות" יש כל מה שאנחנו אוהבים לראות בקומדיה טובה: הומור שוטף שלא מפסיק להפתיע, דמויות שאנחנו לומדים לחבב במהירות ובימוי קולח המורכב מסיטואציות מצחיקות שלעיתים מזכירות מערכונים מעולים מהתוכנית הקלאסית שבה קריסטין וויג מככבת. אבל ההצלחה היא כמובן בליהוק של השחקניות - אף אחת מהן לא כוכבת קולנוע גדולה אבל ביחד הן הצליחו לשבור שיאים קופתיים וביקורתיים בז'אנר שנקרא "סרטי בנות".אני רוצה להאמין שבהוליווד ילמדו מהניסיון הקולנועי הזה וצפויים לנו עוד כמה סרטי בנות בסגנון הזה וכמובן עוד תפקידים ראשיים לקריסטין וויג שעתידה להפוך כנראה לכוכבת הקולנוע האמריקאית הבאה, לפחות בז'אנר הזה.
מסיבת רווקות - ביקורת גולשים / תגובות
צפיתם בסרט? ספרו לנו מה חשבתם!   הוסף/י ביקורת!
s
מסיבת רווקות
9/10
מסכימים?
2  0
shaked92 • בוגר.תפורסם ב 23.2.2017

זה סרט חכם ומצחיק. מתאים לאנשים שמבינים קומדיה מהי. הוא בהחלט שווה צפייה. וזהו התסריט הראשון שהתסריטאיות האלו כתבו! שאפו גדול! מה שאומר שיש עוד הרבה למה לצפות מהן. מי שאהב את הסרט"אסון מהלך" יאהב גם את זה!

קרא.י עודקומדיה • סרט ותיק (2011)נצפה במחשב
.
מסיבת רווקות
8/10
מסכימים?
0  0
.MOR R • ילד.הפורסם ב 2.7.2016

סרט מעולה !!! השחקנים מעולים, הצילום נהדר, הפס-קול נחמד, רוב הבדיחות מצחיקות והדיאלוגים מעניינים לרוב אבל התסריט והעלילה די צפויים. בקיצור, ממליץ לצפות !!!

קרא.י עודקומדיה • סרט ותיק (2011)נצפה במחשב
ו
מסיבת רווקות
7/10
מסכימים?
0  0
ורד • נער.הפורסם ב 29.6.2012

סרט מאוד נחמד וקליל. לא היה כזה קורע מצחוק כמו שחשבתי שיהיה, אבל בהחלט מצאתי את עצמי צוחקת בקול כמה פעמים במהלך הסרט, אם כי לא יותר מדי פעמים. היו לי ציפיות יותר גבוהות מהסרט, אבל עדיין היה טוב להעביר איתו את הזמן. ההתחלה מעט משעממת, אבל בהמשך הסרט מקבל עלילה ועניין. לדעתי לא כדאי לראות את הסרט מתחת לגיל 15, כי יש בו כמה סצנות די סוטות, ואני חושבת שהדירוג שמתאים לו הוא R, ולא PG-13 כמו שנתנו פה. אז בגדול, הסרט נחמד מאוד ומתאים כדי להעביר שעתיים משעממות במיוחד.

קרא.י עודקומדיה • סרט ותיק (2011)נצפה במחשב
א
מסיבת רווקות
5/10
מסכימים?
0  0
אור • בוגר.תפורסם ב 18.6.2012

לא יודעת איך המבקר קבע שהוא קורע מצחוק אבל אני כמעט מצאתי את עצמי נרדמת..סרט דיי משעמם ולא משעשע במיוחד.

קרא.י עודקומדיה • סרט ותיק (2011)
א
מסיבת רווקות
1/10
מסכימים?
0  0
אני • בוגר.תפורסם ב 17.1.2012

התייאשנו אחרי חצי שעה. לא צחקנו אפילו פעם אחת.

קומדיה • סרט ותיק (2011)נצפה בטלוויזיה
קישורים
חץ מסיבת רווקות (עמוד סרט)
ביקורות נוספות של סרטי קומדיה
חיפוש ביקורות
לרשימת ביקורות אחרונות
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
I Swear
1מילה שלי
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
3.8/5
The Great Lillian Hall
2ליליאן הול: האור שבפנים
ציון גולשים
9.2/10
ציון מבקרים
2.3/5
Minions and Monsters
3מיניונים ומפלצות
ציון גולשים
8.9/10
ציון מבקרים
3.0/5
Toy Story 5
4צעצוע של סיפור 5
ציון גולשים
8.8/10
ציון מבקרים
3.8/5
Moana 2026
5מואנה
ציון גולשים
8.7/10
טריילרים חדשים
Charlie the Wonderdogוונדר-דוג The Dog Starsכוכבי הכלב My One and Only 2026האחד והיחיד שלי Damned if you do damned if you dontהמשפחה האיטלקית שלי
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!
X
ניהול רשימות
הרשימות האחרונות שלך
טוען...
- או -