נקודת שוויון 2 ביקורת סרט

The Equalizer 2 Movie Review

תמונת מבקר
יאיר הוכנר על "נקודת שוויון 2 ":
"מספק את הסחורה בלי מאמץ ובלי תחכום מינימלי"
full starfull starfull starempty starempty star"יעיל ושגרתי"
ביקורת סרט לנקודת שוויון 2 מאת יאיר הוכנר • מבקר ראשי
פוסטר The Equalizer 2
משחק דנזל וושינגטון, ביל פולמן, פדרו פסקל, מליסה ליאו במאי/ת אנטואן פוקואה  
מתח/פעולה
סרט ארכיון   שלח סרט לחבר - Send Movie שלח/י
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
77 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
7.6/10
?
מדד פופולריות
/10
?
היכן תצפו
60.3% בקולנוע
32.4% בבית
איפה תצפו? 68 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
6.8שווה צפייהSeret Score

הבמאי אנטואן פוקואה הוא סוג של תופעת טבע ייחודית. הוא לא ביים סרט אחד טוב בכל שנות הקריירה הארוכות שלו, ועדיין הוא הצליח לבנות לעצמו שם בתעשיית הקולנוע ההוליוודית. אפילו "יום אימונים מסוכן", הסרט שזיכה את דנזל וושינגטון בפרס האוסקר לשחקן הטוב ביותר, הוא סרט בינוני במקרה הטוב. נראה שהכוכב ההוליוודי והשחקן האפרו-אמריקאי היחיד האוחז בשני פרסי אוסקר ושש מועמדויות נוספות שומר אמונים לחברו. אחרי שהשניים ניסו את מזלם ונכשלו בז'אנר המערבון עם "שבעת המופלאים", הם חוזרים עם שתוף פעולה רביעי במספר - והפעם סרט המשך ללהיט שלהם משנת 2014, "נקודת שוויון".הסרט החדש ממשיך את עלילותיו של הלוחם הבלתי מנוצח לשעבר, רוברט מקול, בסדרת סרטים המאפשרת לדנזל ללכת מכות ולצאת מסיטואציות בלתי אפשריות בלי פגע. מצד אחד הוא נושא נאומים סוחפים עם מסרים ליברליים לקהל הצופים הלכוד באולם ומצד שני מתנהל כמו מטיף דת אדוק. אם לטום קרוז יש מסוקים מתרסקים ומרדפי אופנועים מסחררים, דנזל רק צריך להתחמש באקדח ובנאום דידקטי חוצב להבות.
התוצאה מקצועית ולא משעממת לרגע, אך היא גם לא מסעירה - על אף שבסצנה האחרונה יש סערה גדולה. ההתרחשויות בסרט רחוקות מלהפתיע או להיות מקוריות. חלקן אפילו טיפשיות ומעלות שאלות לגבי ההחלטות הלא מקצועיות של אותו לוחם מהולל הנמצא בפנסיה ועובד כנהג "אובר" להנאתו. כפי שאינני זוכר דבר אחד מהסרט הראשון והזניח למדי, גם הסרט הזה עתיד להישכח במהירות ברגע שתצאו מאולם הקולנוע. לפחות זה מספק קצת פרנסה לדנזל ומאפשר לו להוכיח לקהל מעריציו ברחבי העולם שהוא עדיין שחקן כריזמטי מרשים.אחרי שבסרט הראשון רוברט מקול נאבק במאפיה הרוסית, כאן הוא נאבק בלוחמים מסתוריים שמחסלים את המפעילה שלו (השחקנית הנפלאה מליסה לאו). יש גם שלל עלילות משנה כמו צייר מוכשר שמסתבך עם סוחרי סמים מקומיים, ורוברט מקול יגאל אותו. יש גם קשיש יהודי שאיבד את אחותו בשואה וילדה שנחטפה על ידי אביה הטורקי האלים. אף אחת מעלילות המשנה לא באמת מעניינת או מרגשת. הן רק נועדו כדי להאדיר את דמותו של מקול כסוג של לוחם צדק המגן על המנוצלים והמדוכאים. בדרך הוא גם יטיף להורות טובה, חינוך נכון ועוד שלל מסרים דידקטיים.
הפתעות לקהל המיומן לא יהיו, הסרט הזה בנאלי מתחילתו ועד סופו. יש בו שלל רגעים בלתי הגיוניים שמטילים בספק באמינות של הגיבור הלוחם המיומן. למה לנאום נאום ארוך וחינוכי לבחור צעיר שרק עכשיו חילצת מידי סוחרי סמים כאשר אתה עדיין בבניין הנשלט על ידם? או למה לברוח אל לב סערה קטלנית כדי להילחם בה נגד לוחמים מיומנים לא פחות? בכל מקרה "נקודת שיוויון 2", על עלילתו נטולת המקוריות וחוסר האמינות שלו, הוא מה שנקרא בעבר יומית מקצועית ומבדרת מסוגה הראויה לצפייה, כלומר סרט פופקורן לשעות אחר הצהריים, ולא מעבר לכך.
נקודת שוויון 2 - ביקורת גולשים / תגובות
צפיתם בסרט? ספרו לנו מה חשבתם!   הוסף/י ביקורת!
י
נקודת שוויון 2
6/10
מסכימים?
1  0
יוסי ב • בוגר.תפורסם ב 23.9.2019

דנזל וושינגטון לא נח לרגע. המשחק שלו לא מדהים ובכל זאת רוב הסרטים שלו מלאים באקשן סוחף ובאפקטים מצויינים. דווקא בסרט הזה לא נהניתי כמו באחרים משום שהיה די צפוי ונדוש

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2018)נצפה במחשב
ש
נקודת שוויון 2
8/10
מסכימים?
0  0
שי אלימלך • בוגר.תפורסם ב 9.11.2018

נקודת שווין 2 הוא סרט שהגעתי אליו עם המון ציפיות . אחרי הסרט הראשון הפשוט מעולה , הגיע לנו סרט ההמשך העובד על אותו העקרון של הדמות הראשית ( דנזל וושינגטון פשוט שחקן ענק ) שמחסלת רעים אחד אחרי השני בשיטתו המיוחדת. אני חייב לכתוב את דעתי ולומר שהסרט הזה הוא פחות טוב מהראשון אבל עדיין סרט שבהחלט שווה צפייה !!!

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2018)נצפה בקולנוע
א
נקודת שוויון 2
7/10
מסכימים?
1  1
איציק גור • בוגר.תפורסם ב 3.11.2018

סרט פעולה נחמד ותו לא. הראשון בסדרה היה פשוט מעולה וזה מרגיש כמו המשך קופתי מאולץ. אפשר לראות בלי ציפיות!

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2018)נצפה בקולנוע
ר
נקודת שוויון 2
10/10
מסכימים?
1  1
רונית • בוגר.תפורסם ב 5.10.2018

סרט פעולה קליל ונחמד......

מתח/פעולה • סרט ותיק (2018)נצפה בקולנוע
א
נקודת שוויון 2
10/10
מסכימים?
6  1
אבירן דהן • בוגר.תפורסם ב 9.9.2018

סרט אקשן-מתח איכותי. בין הטובים שצפיתי בזמן האחרון, חובה צפייה בקולנוע ומומלץ אפילו בIMAX. שמח שהחלטנו לצפות בו בקולנוע, זאת למרות הביקורות השליליות והלא ברורות שנרשמו פה באתר. משחק מצוין של דנזל, מתח מההתחלה עד לסוף, סיפור מושך ומעניין לאורך הסרט (ויש בו קטע הקשור לשואה), קטעי אקשן לעניין ובנוסף אהבתי גם את המסר הנובע מהסרט כלפיי הנוער שנמצא (ברחובות הקשים). חבל על הזמן, סרט השווה לצפייה בקולנוע ולא מול מסך הטלוויזיה. אין לי ולו טענה אחת רעה כלפיו, לכן הפעם הציון שלי הוא 10 עגול.

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2018)נצפה בקולנוע
קישורים
חץ נקודת שוויון 2 (עמוד סרט)
דנזל וושינגטון
מליסה לאו
ביקורות נוספות של סרטי מתח/פעולה
חיפוש ביקורות
לרשימת ביקורות אחרונות
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
The Great Lillian Hall
1ליליאן הול: האור שבפנים
ציון גולשים
9.2/10
ציון מבקרים
2.3/5
Michael
2מייקל
ציון גולשים
9.1/10
ציון מבקרים
2.8/5
La Grazia
3החסד
ציון גולשים
8.8/10
ציון מבקרים
3.0/5
Colours of Time
4צבעי הזמן
ציון גולשים
8.7/10
ציון מבקרים
3.5/5
Passenger
5הנוסע
ציון גולשים
8.4/10
טריילרים חדשים
The Dog Starsכוכבי הכלב How to Make a Killingעשיר רצח One night onlyלגמור את הלילה Cuz Youre Uglyכי את מכוערת
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!
X
ניהול רשימות
הרשימות האחרונות שלך
טוען...
- או -