ביקורות / תגובות / המלצות לסרט

ממוצע הדירוגים: 7.0   |    סה"כ מדרגים: 3
3/10אייקון המחשת ציון
3
סרט עם משחק ניפלא במיוחד של השחקן הראשי.אך בתור יהודים שמבינים מיהדות יש הרבה פרטים לא נכונים על הדת לדוגמא:חברה של השחקן הראשי אומרת לו בוא נישכב עם סדיןכמו יהודים.בנוסף דמויות מסוימות לא נעשו מדויקות כדוגמת האב הבן והאמא שמיסתובבים בברוקלין הפאות שלהם ניראים כמו טלטל מודבק ולא כמו פאה של ילד ממאה שערים. בנוסף היה בילבול בין יהודים אורטודוקסים לרפורמים שיש בינהם חייץ ברןר.סוף הסרט מאוד מאכזב במיוחד כמצפים לאיזשהו מסר סופי האים טוב להיות אנטישמי או יהודי?ומה מגניב בסוף שבנאדם מיתאבד?? מה זה סרט סיני?
תהילה (21) | 13/04/2009 01:56:41
10/10אייקון המחשת ציון
2
הסרט הכי טוב בעולם!!!!!!! לא נראה לי הבנאדם בכלל אנטישמי אבל.. זה סתם נראה כאילו יש לו יותר מדי בקורת על היהדות ואין לו איך להעביר אותה.. ריאן גוסלינג משחק מדהים! תסריט מעולה-בקיצור רוצו לשכור!!
תמר יוסף (15) | 18/03/2005 18:14:10
10/10אייקון המחשת ציון
1
וואוווווווווווווווו!!!!!!!! זה לא יאומן . אין לי מילים , פשוט נגמר לי אוצר המילים . מי שלא רואה את הסרט הזה מפסיד את הרעיון הגדול ביותר ל - למה אסור שיהיו דתות שעולם הזה ולמה הם גורמות . עוד אחד מההגורמים של האמונה . חזק ביותר - לא למאמינים .
cradle of filth (15) | 22/05/2004 11:40:59


Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.1ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט