תקציר הסרט "גארפילד (מדובב)"מדובבסרט ארכיון שתף/י שלח/יהוא שמן, עצלן, אוהב להתרפס על הספה הנוחה שמול הטלוויזיה, לקבל מנה גדושה של ליטופים ותשומת לב, אבל הכי הוא אוהב צלחת חמה במיוחד של לזניה ותוספת שעות שינה ביממה. עכשיו, בנוסף לכל אלו, הוא גם מגיע למסך הגדול בעזרת אנימציית מחשב עדכנית, ובדיבובו של לא אחר מאשר הקומיקאי הוותיק ביל מארי ('מכסחי השדים 1-2', 'לקום אתמול בבוקר', 'אבודים בטוקיו'). רבותיי, הכירו את החתול הכי מפורסם בעולם, לראשונה על המסך הגדול ובצבעים חיים אמיתיים – גארפילד! אחרי שסחף קהל רב בארצות הברית (קרוב לשבעים מיליון דולר בחודש הראשון להקרנות), תורו של גארפילד, יציר הקומיקס המופלא של המאייר ג'ים דייויס, להקסים גם אותנו הישראליים, מבוגרים וצעירים כאחד. אבל רגע... מה קורה פה? לגארפילד מביאים מתחרה חדש, היישר לפתח ביתו – הכלב אודי (אותו "מגלם", אגב, כלב אמיתי ולא יציר מחשב). ומי יותר מתאים להביא אותו אם לא הוטרינרית היפהפייה ליז ווילסון (משוחקת בידי ג'ניפר לאב יואיט המקסימה-תמיד, הזכורה מ'שולחן לחמישה' ו'אני יודע מה עשית בקיץ האחרון'), שחתולנו מאוהב בה בסתר ליבו. גארפילד, שמרגיש שהוא צריך פתאום להתחרות על תשומת לבם של ליז ושל בעליו הנצחי ג'ון ארבוקל (ברקין מאייר, 'מיליונר מי שגומר אחרון', 'רוד טריפ'), לא מפחד להביע את מורת רוחו מהסיטואציה החדשה והבעייתית שנוצרה, ואף מנסה לשנותה. אודי, מצידו, לא בדיוק מבחין באיבה שנוצרת כלפיו – הוא רודף אחרי הזנב של עצמו עד שהוא מתעייף, מתנגש בקירות ונובח לעבר האוויר בטיפשות אופיינית, למצהלות הערותיו הסרקסטיות להפליא של גיבורנו הפרוותי. כל זה משתנה מהקצה כאשר מאלף כלבים אכזרי בשם הפי צ'פמן (סטפן טובולוסקי, 'שישי הפוך', 'אדפטיישן') חוטף את אודי יום אחד, וגארפילד, שמרגיש אשם, מחליט להירתם למשימת הצלת אויבו המושבע. כעת, כשהוא על הרגליים ואנרגטי מתמיד, גארפילד יוצא נגד כל מה שהוא מאמין בו... בדרך להציל את אודי האבוד; כל זאת על רקע הרפתקאות חצי מאוירות חצי אמיתיות והמון קסם וחיוניות. שיהיה בהצלחה!ביקורותטריילר הוסף/י ביקורת!
"אני ספציפי לא הייתי הולכת לסרט הזה בגלל שזה לילדים ק..."אני ספציפי לא הייתי הולכת לסרט הזה בגלל שזה לילדים קטנים אבל מכיוון שעשיתי בייביסיטר לבני דודים שלי אז לקחתי אותם לשם והם מאוד נהנו..
בקיצור אנשים.. סרט חמוד לילדים...
"הסרט לא מי ייודע מה כשהוא בעיברית אני אישית מעדיף או..."הסרט לא מי ייודע מה כשהוא בעיברית אני אישית מעדיף אותו באניגלית אבל בכל אופן העלילה של הסרט טובה אם אתם רוצים ליראות את הסרט הזה אז כדי לכם לראות אותו באנגלית
"שלום לכולם, "גארפילד" הוא אחד הסרטים היפים והמושקעים..."שלום לכולם, "גארפילד" הוא אחד הסרטים היפים והמושקעים שראיתי. כל הגילאים יהנו ממנו, סרט מצחיק ומשעשע!
ממליצה בחום!
"אני אישית מאוד אהבתי את הסרט"אני אישית מאוד אהבתי את הסרט! סרט מדהים עם החתול הכי מצחיק שמן ועצלן בעולם! חברה שלי (בגילי) חושבת שזה סרט לידים קטנים, אבל כל אחד והטעם האישי שלו... אני קניתי אותו גם ב-DVD! מומלץ בחום!
"סרט מתוק ממש , הילדה בת 4 היתה מרותקת וצחקה כול הסרט..."סרט מתוק ממש , הילדה בת 4 היתה מרותקת וצחקה כול הסרט ,
סוף סוף סרט בדיבוב עיברי ברמה נורמלית !!!!(בניגוד למספר סרטים שראינו הקיץ עם דיבוב ברמה של דשא...)
לסיכום - מומלץ מאוד עם הילדים , תענוג משעשע