חדשות קולנוע וסרטים

במסגרת המאמץ המלחמתי טוני בלייר יופיע ב MTV

שלח לחבר הוסף תגובה
לאור ההתנגדות ההולכת וגדלה בעולם למתקפה. מתכוון טוני בלייר ראש ממשלת אנגליה להופיע ברשת המוזיקה הגדולה בעולם במסגרת המאמץ לשווק את המלחמה . התוכנית תשודר ב- 7 למרץ ברשתות MTV ברחבי העולם : אסיה, אמריקה הלטינית, המזרח התיכון וארצות הברית.שמה של התוכנית " MTV פורום עם טוני בלייר , האם המלחמה היא התשובה " והיא תמשך כשעה. במסגרת התוכנית יענה טוני בלייר לשאלותיהם של 40 צופים מאירופה, המזרח התיכון וארצות הברית. וינסה דרכם להסביר מדוע לדעתו כל כך חשוב להתקיף את עירק ולנסות ולהחליף את משטרו של סאדם בהקדם האפשרי. הרעיון לתוכנית נולד בהמשך להופעה דומה של קולין פאוול אשר הופיע ב MTV ודיבר על איום הטרור המתמשך בארצות הברית ועל פעולות הצבא באפגניסטן.
לאחרונה נראו ברחבי העולם הפגנות המונים רבות בהשתתפות קהל רב של צעירים המתנגדים למלחמה מטרתו של בלייר היא להגיע לצעירים אילו אשר צופים ברשת הMTV ולשכנעם בצדקת דרכו. בלייר גם ידוע כנגן גיטרה לגמרי לא רע אך הוא לא יראה את כישוריו בתוכנית.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט