חדשות קולנוע וסרטים

ג'וליה רוברטס וריצ'רד גיר - הזוג הרומנטי ביותר

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
מסקר שערכה רשת ספריות הווידאו הבינלאומית Blockbuster Video בבריטניה עולה כי הזוג הרומנטי הטוב ביותר של הקולנוע הוא ג'וליה רוברטס וריצ'רד גיר ששיחקו זוג בשתי קומדיות "אישה יפה" ו"תפוס את הכלה". הסקר נערך בקרב 4000 צופים. מרביתם אמרו גם שהסרט האהוב עליהם הוא "אישה יפה" - אגדה על פרוצה-סינדרלה שמתאהבת במיליונר שבסופו של דבר גם מתאהב בה.במקום השני בקטגורית "הזוג הרומנטי הטוב ביותר" נמצאים זוג אוהבים מהסרט הידוע "טיטניק" - לאונרדו די קפריו וקייט ווינסלט. במקום השלישי - פרד אסטר וג'ינג'ר רוג'רס ששיחקו במחזמר הקלאסי משנת 1935 "Top Hat". במקום הרביעי - טום קרוז וניקול קידמן ששיחקו יחד בסרט "עיניים עצומות לרווחה" ובמציאות נפרדו זמן קצר אחרי זה. במקום החמישי - ניקולס קייג' ופנלופה קרוז בסרט "המנדולינה של קפטן קורלי".
בראש רשימת "זוגות קומיים הכי טובים" נמצאים מייקל קיין וסטיב מרטין בקומדיה המצוינת "נוכלים עם סגנון". הזוג הטוב ביותר בסרטי אקשן הוא הריסון פורד ושון קונרי ב"אינדיאנה ג'ונס ומסע הצלב האחרון". במקום החמישי בקטגוריה זו נמצא הדואט הנשי היחיד - ג'ינה דייוויס וסוזן סרנדון ב"תלמה ולואיז".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט