חדשות קולנוע וסרטים

כתום, עצלן, מעצבן ומאוד מצחיק - בקרוב בבתי הקולנוע

שלח לחבר הוסף תגובה
החתול האהוב, שזולל לזניה ללא הפסקה וישן ללא הכרה, חוזר בסרט עלילתי ראשון לכל המשפחה! הכוונה היא כמובן ל"גארפילד" גיבור סדרת הקומיקס המצליחה. בימים אלו עורכים אולפני פוקס המאה ה-20 את הצילומים לקומדיה החדשה, את קולו של גארפילד מנדב ביל מאריי המצחיק ("אבודים בטוקיו"), ולצידו משחקים, ברקין מאייר("קייט וליאופלד") וג'ניפר לאב יואיט ("שולחן לחמישה").בסרט מדבבים מוכרים נוספים כמו דברה מסינג ("ויל וגרייס"), אלן קמינג ("X מן 2") ובראד גארט ( האח של ריימונד מ-"כולם אוהבים את ריימונד"). אנחנו נוכל לראותו בבתי הקולנוע החל מה- 22 ביולי השנה.לגארפילד היה הכל – כסא מרופד, בעלים שהוא מחזיק קצר והמון לזניה – עד אשר בעליו, ג'ון, מביא הביתה את אודי הכלבלב. לאודי הצעיר יש יותר מרץ ממוח, אבל הוא גונב את תשומת לבו של ג'ון ומאיים על חיי העצלות של גארפילד. כאשר גארפילד יוצא למשימה לסלק את אודי מביתו ומחייו, הוא מתחיל שרשרת אירועים בלתי רצויה ששם את אודי בידיו של פרקינס הרשע. כדי להציל את אודי, גארפילד חייב לאזור יותר אומץ ואנרגיה מהרגיל, ולצאת להרפתקה שלוקחת אותו הרחק מחיי הנוחות שלו.
אגב, בשנה שעברה חגג החתול הכתום יום הולדת 25. בשנת 1978 הופיע גארפילד לראשונה כרצועת קומיקס ב- 41 מעיתוני ארצות הברית, היום מופיע גארפילד ב- 2570 עיתונים ב- 111 מדינות, לא רע בשביל חתול. את הסרט מביים פיטר היואיט ואת התסריט כתבו ג'ואל כהן ואלק סוקולו שכתבו את 'צעצוע של סיפור'.

לחצו על התמונה של גארפילד בכדי לראותו בזרועותיה של ג'ניפר לאב היואיט.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט