חדשות קולנוע וסרטים

מלחמת הקומדיות הגדולה

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
מה יותר טוב מלשבת בבית, במזגן או מול המאוור, לצד בן או בת הזוג ולהנות מקומדיה בריטית משובחת? לכבוד הקיץ הבא עלינו לטובה מכריז ערוץ ה-בי.בי.סי פריים על "מלחמת הקומדיות"!החודש נפתחת בערוץ בי.בי.סי. פריים 'מלחמת הקומדיות' שבה הצופים מחליטים וקובעים מי תבחר לקומדיה הטובה ביותר. במשך שמונה שבועות, החל מסוף השבוע הקרוב, יוקרנו כל שבוע שלושה פרקים מ- 20 מהקומדיות הטובות ביותר של הערוץ, הכוללות בין היתר את הקומדיות הקלאסיות: 'המלון של פולטי' עם ג'ון קליז, 'משהו מטפל בך?' עם ג'ון אינמן, 'פשוט נהדרת' עם ג'ואנה למלי ו- 'עלילות הפתן השחור' עם רואן אטקינסון ועד הקומדיות העכשוויות כמו 'זיווגים', 'המשרד' ו- 'הכומר מדיבלי'.
כל מה שעל הצופים לעשות הוא לצפות בסדרות ולבחור באתר של הערוץ: www.bbcpriem.com/britcoms את הקומדיה המועדפת. במהלך חודש ספטמבר תוכתר הקומדיה הטובה ביותר בערב חגיגי. הצופים מוזמנים לבחור את 10 הקומדיות האהובות עליהם מתוך 20 הקומדיות הפופולריות ביותר ששודרו אי פעם בערוץ.

הקומדיות המתמודדות הן: הצבא של אבא, רגל אחת בקבר, עלילות הפתן השחור, החיים הטובים, על שוטים ואנשים, המלון של פולטי, דייסה, כן אדוני השר, פתוחים ברציפות, הכומר מדיבלי, פשוט נהדרת, מה יגידו השכנים, לאחוזה נולדה, יש אמהות שיש להן את זה, הגיבור שלי, גמד אדום, זיווגים, משהו מטפל בך?, החברה הצעירים והמשרד.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט