חדשות קולנוע וסרטים

הכוכב של הילרי סוואנק

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

לפני 16 שנה הגיעו להוליווד הילארי סוואנק (אז ילדה בת 16) ואימה. היו להם 75 דולרים בכיס והרבה מאוד תקוות וחלומות. היום, 16 שנים מאוחר היותר, הוליווד מעניקה לסוואנק את אחת המתנות היקרות ביותר (ולא, לא מדובר באוסקר בו זכתה פעמיים), כוכב בשדרת הכוכבים.

"אני זוכרת את הימים שבהם אמא שלי עמדה ברחוב מול טלפון ציבורי וחיפשה מטבעות כדי שתוכל להתקשר לכל מיני סוכנים שיראו אותי. היא אמרה לכולם שכדאי להם להחתים אותי". אמרה סוואנק בהתרגשות רבה בטקס שנערך אתמול (שני).

את סואנק, היום בת 32, ליוו המפיק ג'ואל סילבר (סרטי המטריקס) והבמאי ריצ'ארד לגרבנס שביים את סרטה האחרון Freedom Writers שמוקרן בימים אלו בהצלחה יחסית בבתי הקולנוע בארצות הברית.

סוואנק הצליחה למצוא סוכן ואט אט הופיעה בתפקידי אורח בסדרות שונות כגון: "להתגבר ולהתבגר" והיה לה אפילו תפקיד קטן בסרט הקולנוע הכושל "באפי ציידת הערפדים". בשנת 1994 היא הופיעה בתפקיד הראשי בסרט "קרטה קיד 4" ומאוחר יותר זכתה להכרה כשהופיעה בתור קרלי ריינולדס בסדרה "בברלי הילס 90210".

אבל, ההצלחה הגדולה, כידוע, הגיע עם תחילת האלף החדש. בשנת 1999 הופיעה סוואנק, אז לא ממש דמות ידועה בעיר הסרטים, בתפקיד ברנדון טינה בסרט "בנים אינם בוכים", סיפורה האמיתי של ברנסון טינה, בחורה צעירה שהתחזתה לגבר ובסופו של דבר הוכתה למוות.

הסרט זכה להצלחה גדולה ברחבי העולם והילרי סוואנק חזרה הביתה עם פסלון האוסקר (הראשון שלה, את השני קיבלה על משחקה ב"מיליון דולר בייבי").

הכוכב של הילרי סוואנק הוא מספר 2325 בשדרה ההוליוודית.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט