חדשות קולנוע וסרטים

יואן מקרגור וקולין פארל מגשימים את 'החלום של קסנדרה'

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

בימים אלו מסיים וודי אלן את צילומי סרטו האחרון, 'החלום של קסנדרה" (תרגום חופשי ל- Cassandra's Dream). הסרט אמור לצאת לאקרנים בארצות הברית בתחילת חודש אוקטובר השנה.

הסרט מגולל את סיפורם של שני אחים, שיש להם בעיות כלכליות עד שהם מגלים יורשת עשירה, צעירה ויפה שמגיעה ללונדון כדי לדרוש את הון המשפחה.

אבל, מסתבר שמאחורי החיוך המקסים של הבחורה מסתתרת מזימה זדונית והיא מנצלת את שני האחים (ואת כוחה הנשי) כדי להפילם במלכודת ולגרום להם לפשוע.

[*]

לתפקיד שני האחים ליהק וודי אלן את יואן מקרגור (מלחמת הכוכבים, מולין רוג') ואת קולין פארל (תא טלפון, העולם החדש) שנראה לאחרונה על מסכינו באוגוסט 2006 בסרט "מיאמי וייס".

את תפקיד היורשת הצעירה מגלמת היילי אטוול שזהו סרט הקולנוע הראשון שלה אחרי שהופיעה במספר סרטי טלוויזיה ומיני סדרות.

בסרט משחק גם השחקן טום וילקינסון (שקרים נפרדים, באטמן מתחיל) שהיה מועמד לפרס האוסקר על משחקו בסרט "בחדר המיטות".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט