חדשות קולנוע וסרטים

מה יש לאיתן פוקס וגל אוחובסקי עם השואה

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

אחרי שהתעסקו בנושא השואה בסרטם "ללכת על המים" חוזרים צמד היוצרים, איתן פוקס וג לאוחובסקי (הבועה) לעשות בתלאות היהודים במלחמת העולם השנייה. השניים יצלמו בגרמניה סרט בינלאומי בהפקת אקס-פילם.

חברת הסרטים הגרמנית המובילה 'אקס פילם' ("run lola run" ו"להתראות לנין") תפיק את סרטם הבא של איתן פוקס וגל אוחובסקי. הסרט "גד" (שם זמני) מבוסס על האוטוביוגרפיה של גד בק, ויגולל את ספור חייו כצעיר יהודי הומו במלחמת העולם השנייה בברלין. הסרט יצולם בגרמניה עם שחקנים גרמנים, אמריקאים וישראלים.

לאחרונה הפיקה החברה את הסרט "חיי אהבה" על פי ספרה של צרויה שלו.

גד בק נולד בברלין בשנת 1923 לאב יהודי ואם נוצרייה שהתגיירה. עם פרוץ מלחמת העולם השנייה הוא הצטרף לקבוצות "החלוץ" היהודיות שפעלו בעיר. לקראת סוף המלחמה, כשהוא בסך הכל בן 20, ובידו דרכון שוויצרי לא חוקי, וכסף שהוברח מז'נבה, היה בק אחראי על חייהם של יותר מחמישים יהודים צעירים שעדין הסתתרו ברחבי העיר.

פוקס ואוחובסקי היו בתחילת החודש בברלין ונפגשו עם בק בן ה 85 שחי כיום בברלין עם בן זוגו מזה 20 שנה.

את הסרט יפיק מטעם אקס פילם אנדרו סטיינבורן שהפיק גם את "חיי אהבה".

צילומי הסרט יתקיימו כנראה בסוף 2008. אוחובסקי ופוקס יצטרפו להפקה כמפיקים ביחד עם שותפיהם הקבועים חברת משה אדרי וחברת יונייטד קינג, קשת והוט.

גל אוחובסקי מעבד בימים אלה את ספור חייו של בק לתסריט. איתן פוקס ינצל את הזמן הפנוי כדי לצור פרויקט טלוויזיוני ישראלי חדש. כרגע נבחנות מספר הצעות.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט