חדשות קולנוע וסרטים

בראד פיט עוזב את "המשחק"

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

בראד פיט עזב בזעם את הפקת הסרט State of Play שהיה אמור לצוות אותו שוב עם אדוארד נורטון שלצידו הופיע ב- "מועדון קרב" (2002).

פיט, שהביע לא אחת את סלידתו מהתסריט, ישב בשבועיים האחרונים יחד עם הבמאי קווין מקדונלד ("המלך האחרון של סקוטלנד") וניסו להגיע לפשרה, אולם, שינויים בתסריט הקיים הם בלתי אפשרית בעקבות שביתת התסריטאים בהוליווד שממשיכה. לאחר דחייה של מועד תחילת הצילומים הראשון, שהיה ב- 15 בנובמבר, ולאור חוסר ההסכמה, החליט פיט לפרוש מהפרוייקט.

בפרוייקט מעורבים לא מעט שחקנים בעלי פרופיל גבוה כמו זוכת האוסקר הלן מירן (המלכה) רייצ'ל מקאדמס (היומן), ג'ייסון בייטמן (משפחה בהפרעה) ורובין רייט פן (הנסיכה הקסומה), כל דחייה נוספת בתחילת הצילומים עלולה לסכן את השתתפותם בגלל מחוייבויותם לפרוייקטים אחרים. עובדה זו מצריכה מהמפיקים למצוא מחליף לפיט עד יום חמישי הקרוב (ה- 29 בנובמר).

שמות רבים נזרקים בין משרדי ההפקה כששני הבולטים שבהם הוא שמו של ראסל קראו (אוטוטו על מסכינו עם בסרט "אמריקן גנגסטר) וג'וני דפ שסרטו הקרוב Shantaram נדחה, גם בגלל שביתת התסריטאים.

מקורות טוענים כי ראשי חברת יוניברסל, שעומדת מאחורי ההפקה, שוקלים לתבוע את השחקן במידה וההפקה תעוכב או תבוטל.

State of Play, המבוסס על מיני סדרה בריטית, מספר את סיפורו של עיתונאי שיוצא לחקור פרשיית רצח מסתורית שמובילה אותו היישר לסנטור צעיר ושאפתן (אדוארד נורטון).
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט